Αρνητικό πρόσημο στην θεμελιώδη αρχή της φιλοσοφίας του (ασίστ-λάθη) μετά από καιρό…

Η έκτη θέση δεν χάθηκε χθες με το τρίποντο του Νώντα Παπαντωνίου, αλλά πολύ πιο πριν, μέσα από τη γεμάτη σκαμπανεβάσματα πορεία του Άρη, όμως είναι γεγονός ότι και χθες για πρώτη φορά μετά από καιρό οι κίτρινοι ήταν κατώτεροι των περιστάσεων.

Στην πράξη οι παίκτες του Μίλαν Μίνιτς είχαν δείξει πολύ διαφορετικό πρόσωπο σε σχέση με αυτό που παρουσίασαν χθες στο Βενετόκλειο. Ειδικά από τη στιγμή που έφυγε ο Γιάννης Αθηναίου παρουσίασαν μεγαλύτερη ομαδικότητα, βελτίωσαν την επιθετική τους λειτουργία, απέναντι πάντα σε αντιπάλους που ήταν λιγότερο ποιοτικοί.

Ο Κολοσσός ήταν ένα κλικ καλύτερος από τις ομάδες που ο Άρης κέρδισε τις προηγούμενες τέσσερις αγωνιστικές και αυτό έφερε προβλήματα στον Μίνιτς και τους παίκτες του. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Άρης είχε θετικό πρόσημο στην αναλογία ασίστ-λαθών (θεμελιώδη αρχή της φιλοσοφίας Αγγέλου και κατ’ επέκταση Μίνιτς) στα τρία προηγούμενα παιχνίδια που έπαιξε χωρίς τον Αθηναίου (20-11, 21-12 και 16-15), ενώ χθες έκανε περισσότερα λάθη (18) από τελικές πάσες (16) και μοιραία έκανε ένα θεωρητικά δικό του παιχνίδι, ντέρμπι και το έχασε στο φινάλε, πάλι χωρίς να κάνει φάουλ, ενώ είχε να δώσει…

 

To Top