Αρνητικό ρεκόρ σε δίποντα για το Ρέθυμνο κόντρα στον Άρη!

Αρνητικό ρεκόρ σε δίποντα για το Ρέθυμνο κόντρα στον Άρη!

Stoiximan.gr: Τα Virtual Sports είναι ΕΔΩ με συνεχή δράση & πληθώρα αθλημάτων!

Διαβάστε την στατιστική ανάλυση από το σάιτ του ΕΣΑΚΕ:

Οι Κρητικοί είχαν μόνο οχτώ εύστοχα δίποντα στη 2η χειρότερη επίδοση του φετινού Πρωταθλήματος. Είχαν ένα περισσότερο από τον Κολοσσό H Hotels στο εντός έδρας παιχνίδι του με τον ΠΑΟΚ.

Το Ρέθυμνο Cretan Kings παράλληλα σημείωσε τη χειρότερη επίδοση σε ποσοστό ευστοχίας στη φετινή Stoiximan.gr Basket League. Είχε 8/27 δίποντα και αυτό το 29,62% αποτελεί αρνητικό ρεκόρ περιόδου αφού το προηγούμενο ήταν το 30,23% με το οποίο σούταρε η ΑΕΚ στο εκτός έδρας παιχνίδι της με το Λαύριο Megabolt στην 7η αγωνιστική (13/43).

O Σακίλ Γκούντγουϊν ήταν “όαση” για την ομάδα του Νίκου Βετούλα έχοντας 19 από τους 35 βαθμούς της ομάδας στο ranking. Ο Αμερικανός με 12 πόντους και 11 ριμπάουντ, έφτασε για 6η φορά σε “double-double” και είναι ο 1ος της σχετικής λίστας του φετινού Πρωταθλήματος, έχοντας ένα περισσότερο από τον Νίκο Γκίκα του Προμηθέα.

Ήταν το 8ο συνολικά “double-double” για την ομάδα του Ρεθύμνου Cretan Kings που “έπιασε” στη 2η θέση της σχετικής λίστας τον Ολυμπιακό και τον Κολοσσό H Hotels. Στην κορυφή της είναι ο Προμηθέας με 15.

To Top