Αρρωστος ο Αναστόπουλος, δεν παίζει στο Χολαργός – Παναθηναϊκός

O Παναγιώτης Αναστόπουλος είναι το πρόσωπο του ελληνικού μπάσκετ πλέον, έστω κι αν αυτό συμβαίνει χωρίς να το θέλει. Και η νέα εξέλιξη είναι ότι έστειλε έγγραφο στην ΚΕΔ/ΕΟΚ για να ενημερώσει πως είναι άρρωστος και κατά συνέπεια δεν μπορεί να δώσει το παρών στο σημερινό εξ αναβολής ματς του Χολαργού με τον Παναθηναϊκό.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Και φαινομενικά αυτό δεν αποτελεί σπουδαία είδηση, αν όμως συνδυαστεί με όσα έγιναν την Παρασκευή, μαζί με όσα προβλέπεται να ακολουθήσουν, δίνουν μια άλλη διάσταση. Διότι ο διεθνής διαιτητής κληρώθηκε να παίξει στο ματς της Τετάρτης στο ΣΕΦ ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Προμηθέα και το γεγονός ότι δήλωσε κώλυμα ως ασθενής, μπορεί να δείχνει και τι θα γίνει τις επόμενες μέρες.

Αν δεν μπορεί να σφυρίξει ούτε την Τετάρτη, τότε όλα αυτά που συζητήθηκαν από την ώρα της κλήρωσης και μετά, μπαίνουν σε άλλη βάση. Αν δηλαδή δηλώσει και πάλι κώλυμα, τότε θα οριστεί κάποιος άλλος κι έτσι ο Ολυμπιακός δεν θα έχει κανένα λόγο να μην κατέβει.

Ολα αυτά, βέβαια, είναι υποθετικά ως προς την προσεχή Τετάρτη, αλλά από μόνο του το γεγονός ότι είναι εκτός από το σημερινό παιχνίδι στο Χολαργό, μπορεί να δείχνει πολλά περισσότερα απ’ ό,τι μπορεί να φανταστεί κανείς τούτη τη στιγμή.

To Top