Αρσενίδης: “Ευχαριστώ για όλα μάγκες μου, ψηλά τα κεφάλια” (photos)

H K13 του Άρη έφτασε μέχρι τον τελικό του πρωταθλήματος ΕΠΣΜ, όπου έχασε με 2-0 από τον ΠΑΟΚ κι έμεινε στην 2η θέση.

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Ο προπονητής της ομάδας Λάζαρος Αρσενίδης εξέφρασε δημόσια το ευχαριστώ προς όλα τα παιδιά.

Αναλυτικά: “Ο τελικός της κ13 ήταν μια επιβράβευση των προσπαθειών σας για όλη την χρονιά..Σας ευχαριστώ για όλα μάγκες μου..Ψηλά τα κεφάλια το μέλλον σας ανήκει”.

Για την ιστορία:

Σκόρερ: Αλμπάνης και Θεοφίλου

Διαιτήτευσε ο κ.Σμούκλης (Αγγελόπουλος, Μαρμαρίδης) και χρέη τέταρτου εκτέλεσε ο κ.Γιατσίδης

MVP του αγώνα αναδείχθηκε ο Άρης Αμπλάνης

ΑΡΗΣ: Αναστασιάδης, Μπεχτσής, Κοντονικολάου, Μποτσίδης, Ζησόπουλος, Καζαντζίδης, Παπακωνσταντίνου, Κυρπανίδης, Κοντός, Γούτας, Βασβάνης, Σταυρόπουλος, Ζαπρης, Αυγίδης, Ιωσηφίδης, Μυλωνάς, Χιλάη, Σαλβάνος.

ΠΑΟΚ: Παναγιωτίδης, Καρακώστας, Κοσίδης, Μπαταούλας, Ντούγκα, Μάνος, Ελευθεριάδης, Θεοφίλου, Αλμπάνης, Βασίλι, Χατζηβασιλείου, Πουρλιοτόπουλος, Βυρσοκίνος, Μύθου, Ταχμετζίδης, Ανδρεάδης, Σέλλας, Τσίκας

Το κύπελλο και τα μετάλλια στη νικήτρια ομάδα του ΠΑΟΚ απένειμε ο δημοσιογράφος Αντώνης Ρεπανάς, γιός του αείμνηστου δημοσιογράφου Σταύρου Ρεπανά.

Στην ομάδα του Άρη τις απονομές έκανες ο Δημήτρης Μόρθανος, μέλος του ΔΣ της ΕΠΣΜ και ο δημοσιογράφος Δημήτρης Κανελλάκης, μέλος του ΔΣ του ΠΣΑΤ

Στον MVP της συνάντησης Άρη Αλμπάνη τη τιμητική διάκριση απένειμε ο ο Απόστολος Ζησόπουλος, μέλος της Τεχνικής Επιτροπής της ΕΠΣΜ και στο γιατρό του αγώνα Κωνσταντίνο Ζησόπουλο ο γιατρός και μέλος του ΔΣ της ΕΠΣΜ Νώντας Μολυβάς.

• Στον μικρό τελικό οι Μπέμπηδες 2000 νίκησαν τον ΠΑΟ Διοικητηρίου (2006) με σκορ 1-0

 

To Top