ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Αρχή με Διναμό Τιφλίδας στο Τσάμπιονς Λιγκ!

Την πρωταθλήτρια Γεωργίας, Διναμό Τιφλίδας θα κληθεί να περάσει ο Άρης στον πρώτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ στο δρόμος προς τους ομίλους.

Το περίμενες 4 χρόνια! Ήρθε η στιγμή να απολαύσεις το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Stoiximan.gr! Αμέτρητα Στοιχήματα και πλούσιο παιχνίδι κάθε μέρα! 

Το πρώτο παιχνίδι θα γίνει στις 20 Σεπτεμβρίου στη Γεωργία και το δεύτερο στο Nick Galis Hall στις 22 Σεπτεμβρίου

Η Διναμό Τιφλίδας είναι ένα ιστορικό σωματείο, το οποίο έχει κατακτήσει το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα (τη σημερινή Ευρωλίγκα) του 1962 και ήταν φιναλίστ στον ίδιο θεσμό τρία χρόνια νωρίτερα. Έχει επτά πρωταθλήματα και τρία Κύπελλα Γεωργίας.

Την περασμένη σεζόν κατέκτησε το πρωτάθλημα, έχοντας τερματίσει στην τρίτη θέση της κανονικής διάρκειας (21-11). Στους τελικούς των πλέιοφς «έσπασε» την έδρα της πρωτοπόρου Κουταΐσι και με νίκες 3-2 πήρε τον τίτλο.

Στην Ευρώπη αφού αποκλείστηκε στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ με δύο ήττες από την ισπανική Μπανταλόνα, συμμετείχε στο FIBA Eυrope Cup, μετρώντας μόνο ήττες σε έξι αναμετρήσεις.

Οι Αμερικανοί Τουρπίν (12,6π., 7,6ρμπ.) και Μπόιντ (12,1π.) και ο Γεωργιανός Λονταρίτζε (11,5π.) διακρίθηκαν από την τελευταία σεζόν.

Έδρα της το «Tbilisi Sports Palace», χωρητικότητας 10 χιλιάδων θέσεων.

To Top