ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Αρχή με Ντουρμισάι, συνέχεια με (τουλάχιστον) ακόμα δύο μεταγραφές

Η ενίσχυση του Άρη ξεκίνησε με την απόκτηση του Φιορίν Ντουρμισάι, όμως τα πλάνα δεν σταματούν, καθώς οι «κιτρινόμαυροι» στοχεύουν σε τουλάχιστον ακόμα δύο μεταγραφές παικτών.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με ειδικά στοιχήματα για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ σε κάθε αγώνα της Super League!

Μπορεί τυπικά η μεταγραφή του 23χρονου Ελληνοαλβανού επιθετικού να μην έχει ολοκληρωθεί, κάτι που θα γίνει την πρώτη μέρα του 2020 όταν και θα ανοίξει επίσημα η μεταγραφική περίοδος, ωστόσο ο διεθνής με την Εθνική Ελλάδας παίκτης θεωρείται μέλος του Άρη, έχοντας ξεκινήσει από χθες προπονήσεις με τη νέα του ομάδα.

Από εκεί και μετά η ενίσχυση στην κορυφή της επίθεσης δεν θα είναι η μοναδική για τους «κιτρινόμαυρους». Μίχαελ Ένινγκ, Άγγελος Χαριστέας και Θοδωρής Καρυπίδης βρίσκονται σε διαρκείς επαφές προκειμένου να προχωρήσει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα το μεταγραφικό πλάνο.

Πέραν του Ντουρμισάι ο Άρης θα κινηθεί άμεσα για τουλάχιστον ακόμα δύο ποδοσφαιριστές ώστε να καλυφθούν τα κενά της ομάδας, τα οποία είναι ορατά από το καλοκαίρι ακόμα. Παράλληλα υπάρχουν οι αποδεσμεύσεις και η ελάφρυνση του ρόστερ που πρέπει να «τρέξουν» από τους ανθρώπους του Άρη για να συνεχιστεί η ενίσχυση.

Η απόκτηση ενός ακόμα αμυντικού μέσου θεωρείται βέβαιη για να συμπληρώσει τους Λούκας Σάσα, Χαβιέ Ματίγια και Αμπού Μπα, με τον πρώτο μέχρι στιγμής να έχει… τραβήξει μόνος του κουπί στον χώρο του κέντρου και είναι σαφές πως θα χρειαστεί ανάσες.

Όσον αφορά την γραμμή της άμυνας, δεδομένη επίσης είναι η ενίσχυση στο αριστερό άκρο της άμυνας, εκεί όπου είναι μόνος του ο Μιχάι Κόρχουτ, που ήδη έχει φορτωθεί πολλά ματς φέτος.

Τέλος, για την θέση του τερματοφύλακα, ακόμα δεν έχει παρθεί οριστική απόφαση, αν και στον Άρη είναι διατεθειμένοι να συζητήσουν γι’ αυτήν, εφόσον προκύψει μία οικονομική επιλογή, με μικρό ρίσκο.

To Top