Αρχίζει δράση το κιτρινόμαυρο σκάκι

Με πολλές και ποιοτικές συμμετοχές, ξεκινούν το Σάββατο 28/12, ώρα 10.45 π.μ.  οι αγώνες του ατομικού ράπιντ τουρνουά 9 γύρων, στη μνήμη του σκακιστή Κωνσταντίνου Μουλά, που είναι και η πρώτη επίσημη αγωνιστική εκδήλωση του σκακιστικού τμήματος του Α.Σ. ΑΡΗΣ.

  Οι πρώτοι πέντε γύροι θα γίνουν το Σάββατο, ενώ την επομένη (με την ίδια ώρα έναρξης) οι υπόλοιποι τέσσερις.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν στο χώρο του σκακιστικού τμήματος, Παπαναστασίου 154, και θα ολοκληρωθούν την Κυριακή 29/12, στις 3.00 μ.μ. με την απονομή των επάθλων.

Ηδη έχουν δηλώσει συμμετοχή 30 σκακιστές, μεταξύ των οποίων και οι Αργυρούδης, Λαγοπάτης, Σταυρακάκης, Λαμπαδαρίου, Τσιλιάς, Λάζος, Σταυριανός, Μπαχάρ, Κοκκώνης, Λιάνας, Μπαρμπής, Σιδέρης, Κυβέλος, Χαρπίδου, κ.ά.

Τα αποτελέσματα του τουρνουά θα αξιολογηθούν για τους βαθμούς αξιολόγησης ράπιντ της FIDE.

Στον πρώτο νικητή θα απονεμηθεί κύπελλο, και μετάλλια στους τρεις πρώτους, στον πρώτο βετεράνο, στην πρώτη γυναίκα, στον πρώτο -18 και στον πρώτο -12.

Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

Περισσότερες πληροφορίες για το τουρνουά, στην ιστοσελίδα http://www.chess-results.com/tnr119974.aspx?lan=1 Η αναλυτική προκήρυξη των αγώνων δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα της ΕΣΣΘΧ:http://theschess.wordpress.com/

Όλα τα νέα και οι ανακοινώσεις του σκακιστικού τμήματος δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα του σάιτ του Α.Σ. ΑΡΗΣ www.arisac.gr/sports/individual-sports/skaki

και στο www.twitter.com/ARΗSkaki

Πηγή: arisac.gr

 

To Top