Αρχίζει η χρονιά του μπασκετικού Άρη! “Πρώτη” στο Παλέ με 11 παίκτες, χωρίς Πρίφτη και τους βασικούς

Όλα είναι έτοιμα για τη νέα χρονιά στον μπασκετικό Άρη… Η προετοιμασία ξεκινάει σήμερα (17.30) στο Αλεξάνδρειο με πολλά νέα πρόσωπα, αλλά και αρκετούς δικαιολογημένα απόντες. Η “πρώτη” θα γίνει χωρίς τον Δημήτρη Πρίφτη και την… βασική πεντάδα της επόμενη χρονιάς, όμως στην πορεία της προετοιμασίας θα ενσωματωθούν άπαντες.

Συνολικά 11 παίκτες θα είναι σήμερα παρόντες στο Αλεξάνδρειο. Από αυτούς συγκεκριμένο ρόλο στην ομάδα αναμένεται να έχουν οι Νίκος Γκίκας, Σπύρος Μούρτος, Στέλιος Πουλιανίτης και Βασίλης Σίμτσακ. Ο Πέτρος Γερομιχαλός θα διεκδικεί κάθε βδομάδα θέση στην 12αδα. Ο Γιάννης Καραθανάσης θα προσπαθήσει να πείσει το τεχνικό τιμ ότι μπορεί να βοηθήσει και θα προπονείται για να κερδίσει το συμβόλαιό του. Οι Δημήτρης Φλιώνης, Πάρης Παουλεάνου, Θωμάς Σιδηροηλίας και Δημήτρης Σαμαράς θα βοηθούν στις προπονήσεις. Ο Κώστας Χαρίσης είναι τυπικά παρών, γιατί του έχει διαμηνύσει η διοίκηση και η τεχνική ηγεσία ότι δεν υπολογίζεται, έχει όμως συμβόλαιο.

Απόντες θα είναι οι Αμερικανοί, Τόρεϊ Τόμας και Λαμάρκους Ριντ, όπως και οι διεθνείς, Αλέξανδρος Βεζένκοφ και Μοχάμεντ Πάσαλιτς.

Η φετινή προετοιμασία θα πραγματοποιηθεί εξ ολοκλήρου στην Θεσσαλονίκη.

 

To Top