Αρχίζει την αντεπίθεση του! (PRESSARIS-LIVE, 15:00)

Τα… ψέμματα τελείωσαν! Ο Άρης είναι -πλέον- προσηλωμένος όσο ποτέ άλλοτε στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, εκεί όπου με νίκη απέναντι στην Δόξα Δράμας σήμερα (15:00) στο “Κλ. Βικελίδης” θα βρεθεί μία… ανάσα από την κορυφή της βαθμολογίας.

Η ισοπαλία του Πανσερραϊκού δίνει την ευκαιρία στον Άρη να μειώσει στον ένα πόντο την διαφορά από την πρωτοπόρο ομάδα των Σερρών και αρχής γενομένης από την επόμενη αγωνιστική να είναι αυτός που θα οδηγάει μέχρι τέλους την κούρσα του 1ου ομίλου.

Η σημερινή αναμέτρηση θα διεξαχθεί υπό το βλέμμα του Πάουλο Κάμπος, που θα παρακολουθήσει από την κερκίδα για πρώτη φορά τον Άρη, μία μέρα πριν αναλάβει κι επίσημα τα καθήκοντα του ως ο νέος τεχνικός των “κίτρινων”.

Μπουγιουκλής και Σίτσας, θα κοουτσάρουν για δεύτερη και τελευταία φορά την ομάδα και βρίσκονται στην ευχάριστη θέση να έχουν διαθέσιμους όλους του παίκτες τους.Με την ίδια συνταγή που χάρισε την άνετη νίκη-πρόκριση επί της Καστοριάς αναμένεται να παρατάξει την αρχική ενδεκάδα το υπηρεσιακό τεχνικό δίδυμο.

Μοναδική αλλαγή αυτή του Αλέξανδρου Χιντασέλι που όπως έχει φανεί από τις τελευταίες προπονήσεις θα πάρει τη θέση του Ηλία Σταυρόπουλου στο δεξί άκρο της επίθεσης.

Πιθανή ενδεκάδα Άρη: Kαρατζιοβαλής, Λιόλιος, Φερνάντες, Γιαννίτσης, Ψυχογιός, Γκόλιας, Προβατίδης, Χιντασέλι, Σουνάς, Πόι, Καπνίδης

Στον πάγκο: Μπαϊμάκης, Λιόνης, Λεμονής, Σταυρόπουλος, Παπαδόπουλος, Ατματσίδης, Ρένια, Γκίνο

Να μην πέσει αμαχητί…

Στόχος της Δόξας στη σημερινή αναμέτρηση με τον Άρη είναι να παλέψει μέχρι τέλους για το θετικό αποτέλεσμα στο ντεμπούτο του Ανδρέα Παντζιαρά στον πάγκο της ομάδας από την Δράμα.

Η αποστολή της Δόξας θα ταξιδέψει απ’ ευθείας σήμερα για την Θεσσαλονίκη. Μετά την τελευταία προπόνηση που έγινε στο γήπεδο της ΕΠΣ Δράμας, ο τεχνικός της Δόξας Ανδρέας Παντζιαράς ανακοίνωσε τα ονόματα των παικτών που θα πάνε στο «Κλ. Βικελίδης» και είναι οι: Σαχσανίδης Χαραλαμπίδης Γεωργιάδης Πετρόπουλος Χαριτωνίδης Σιάμπος Γελαδάρης Τουνγκελίδης Περσίδης Στόικος Ντουτσαρίδης Ιωσηφίδης Κανετίδης Σμίλιανιτς Κυριακίδης Μουδούρογλου Αθανασιάδης Παπαβασιλείου και Κωνσταντινίδης.

 

To Top