Αρχίζει το… ξήλωμα στην Γιουνάιτεντ

Ο Ζοζέ Μουρίνιο θέλει να δημιουργήσει μια δυνατή Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με παίκτες δικής του επιλογής. Αυτό σημαίνει πως αρκετοί είναι οι παίκτες που πιθανότατα θα αποτελέσουν παρελθόν από τον σύλλογο ώστε να μπορέσουν να έρθουν νέοι που θα τον ενισχύσουν.  Stoiximan.gr: Το Τσάμπιονς Λιγκ παίζει ΕΔΩ με εκατοντάδες ειδικά στοιχήματα & πολλές εκπλήξεις!

Λουκ Σο, Χουάν Μάτα, Άντερ Ερέρα, Κρις Σμόλινγκ, Φιλ Τζόουν, Ντάλεϊ Μπλιντ, Ματέο Νταρμιάν, φαίνεται να είναι ορισμένοι από τους παίκτες για τους οποίους ο Πορτογάλος τεχνικός, έχει ανάψει το πράσινο φως ώστε να παραχωρηθούν. Ο Μαρουάν Φελαϊνί, που δεν έχει ακόμη υπογράψει νέο συμβόλαιο, ο Κάρικ που θα κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια καθώς και ο Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς που θα μείνει ελεύθερος είναι τρεις ακόμη ποδοσφαιριστές που θα αποχωρήσουν από την Γιουνάιτεντ.

Οι στόχοι του Μουρίνιο είναι μεταξύ άλλων ο Μπειλ(Ρεάλ Μαδρίτης), ο Αλντερβάιρεντ(Τότεναμ), ο Ροουζ, ο Γουίλιαν(Τσέλσι) και ο Φρεντ(Σαχτάρ).

Το μόνο σίγουρο, είναι πως η Μάντσεστερ θα πρέπει να δώσει αρκετά εκατομμύρια ευρώ, ώστε να μπορέσει και πάλι η Γιουνάιτεντ, να γίνει ιδιαίτερα ανταγωνιστική στην Ευρώπη.

To Top