Αρχηγική εμφάνιση Κόντη, διαβεβαιώσεις διοίκησης για τις οφειλές με… αποκαλύψεις!

Η σημερινή παρουσία της διοικητικής αντιπροσωπίας στο Νέο Ρύσιο είχε αρκετές διαστάσεις, πέρα από τα τυπικά που γίνονται σε περιπτώσεις αλλαγής προπονητή. Διαβάστε στο PRESSARIS τι είπε η διοίκηση στους παίκτες για το οικονομικό, αλλά και για την… αρχηγική… επανεμφάνιση του Γιάννη Κόντη στα κιτρινόμαυρα δρώμενα.

Κατ’ αρχήν, πρέπει να επισημάνουμε ότι η παρουσία του προέδρου της ΠΑΕ Άρης Θανάση Αθανασιάδη στην προπόνηση δεν έγινε μόνο για να μιλήσει για την αλλαγή προπονητή, με τη φυγή του Πρόμπιερζ, αλλά και για να αφυπνίσει τους παίκτες εν όψει της δύσκολης συνέχειας σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Ο επικεφαλής της κιτρινόμαυρης διοίκησης μίλησε ανάμεσα στ’ άλλα στους ποδοσφαιριστές και για το πολύ σημαντικό κομμάτι που αφορά το οικονομικό.

«Μέσα στον Ιανουάριο θα καταβληθεί ένα σημαντικό ποσό» διαβεβαίωσε ο πρόεδρος της ΠΑΕ, υπογραμμίζοντας παράλληλα, ότι «σταδιακά θα υπάρχει μια ροή στις πληρωμές». Σε ότι αφορά τις καθυστερήσεις των πληρωμών εξήγησε ότι βασικός λόγος είναι οι συνεχείς υποχρεώσεις προς την εφορία, παράλληλα με την οικονομική ύφεση που σαρώνει την χώρα, αλλά και το ελληνικό ποδόσφαιρο.
Παράλληλα, ο κ. Αθανασιάδης αποκάλυψε στους ποδοσφαιριστές για πρώτη φορά επίσημα ότι υπάρχουν συζητήσεις με κάποιες εταιρίες από το εξωτερικό που ενδιαφέρονται να επενδύσουν στην ομάδα! Ουσιαστικά επιβεβαίωσε τα όσα είχαν επισημανθεί μετά το διοικητικό ταξίδι στη Μαδρίτη, αλλά και σε άλλες πόλεις της Κεντρικής Ευρώπης (Μόναχο, Γενεύη), όπως και εκείνα που επισήμανε δημόσια στην τελευταία συνέντευξη Τύπου.

Λόγια που ακούστηκαν με ικανοποίηση από το σύνολο των ποδοσφαιριστών του Άρη…

Πέρα όμως από το οικονομικό, σημείο αναφοράς ήταν η… αρχηγική παρουσία του Γιάννη Κόντη στο Νέο Ρύσιο στη σημερινή προπόνηση της ομάδας. Όπως υπογράμμισε από χθες το PRESSARIS, ο εκτελεστικός διευθυντής ενεργοποιείται, ουσιαστικά μετά από ένα εξάμηνο, με πεδίο δράσης τόσο το ποδοσφαιρικό τμήμα, αλλά και την επιμέλεια του αντικαταστάτη του Πρόμπιερζ. Διάστημα στο οποίο, μπορεί να μην είχε φύγει από την ομάδα, είχε όμως μικρή ως ελάχιστη συμμετοχή, στον αγωνιστικό σχεδιασμό και στην καθημερινότητα του ποδοσφαιρικού τμήματος, όπως έμμεσα τόνισε και στη συνέντευξη Τύπου της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ.
Δεν είναι τυχαίο, επίσης, ότι όπως επισημαίνουν κύκλοι της ΠΑΕ: «ο Γιάννης Κόντης αναλαμβάνει και πάλι πρωτοβουλίες».Ως επιβεβαίωση αυτών έρχεται πέρα από τη παρουσία του και το γεγονός ότι… μονοπώλησε στην ομιλία του διοικητικού κλιμακίου.

Σύμφωνα, λοιπόν, με όσα φέρεται να είπε: «Επέστρεψα και μαζί με τη διοίκηση θα προσπαθήσω να σας βοηθήσω όσο μπορώ. Από σήμερα θα είμαι αυτός στον οποίο θα απευθύνεστε για ό, τι σας απασχολεί. Πρώτα θα έρχεστε σε εμένα και μετά το θέμα θα πηγαίνει στη διοίκηση, για όλα τα ζητήματα, αγωνιστικά ή οικονομικά. Παίξτε σύμφωνα με τις δυνατότητες που έχετε, συγκεντρωθείτε και έχετε το μυαλό σας μόνο στο γήπεδο».

Λόγια που φανερώνουν το πώς θα δράσει η ΠΑΕ από δω και πέρα, προκειμένου να σωθεί η παρτίδα, με τον Γιάννη Κόντη να μπαίνει… μπροστά σε πρωταγωνιστικό ρόλο.

To Top