Αρχηγικό… κάλεσμα! «Καλώ τον κόσμο του ΑΡΗ στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ»

Η αρχηγός της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου του Άρη, Ρία Κολλήγα, μίλησε για την πορεία της ομάδας και τη συνέχεια της προσπάθειας, απευθύνοντας κάλεσμα στον κόσμο…

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio:

Για αυτό που την τράβηξε στο ποδόσφαιρο:

«Ο πατέρας μου ασχολιόταν με το ποδόσφαιρο κι έτσι αγάπησα κι εγώ το άθλημα. Αρχικά είχα ασχοληθεί με την κωπηλασία και στην πορεία συνέχισα στον Άρη και φυσικά με το ποδόσφαιρο, όταν ήρθα στη Θεσσαλονίκη. Ασχολούμαι με το ποδόσφαιρο συνολικά 13 χρόνια και τα οκτώ από αυτά είμαι στον Άρη. Πάντως μεγάλωσα με μία μπάλα στα πόδια».

Για την πορεία και τους στόχους της ομάδας:

«Στην αρχή του πρωταθλήματος ξεκινήσαμε με διαφορετική ψυχολογία αλλά ήρθαν κάποια αποτελέσματα που δεν τα περιμέναμε. Ακόμα δεν πετύχαμε τον στόχο μας μα προσπαθούμε σε κάθε παιχνίδι να δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό».

Για τη στήριξη του κόσμου:

«Ο κόσμος έρχεται μόνο στα παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ. Σε όλα τα υπόλοιπα είναι κυρίως φίλοι και γνωστοί. Βέβαια, τα τελευταία χρόνια άλλαξε λίγο αυτό. Με τον κόσμο αλλάζει η ψυχολογία».

Για τη βοήθεια από την ομάδα και τον ΑΣ:

«Η έλευση του κυρίου Βουτσά άλλαξε τα πράγματα προς το καλύτερο και συσπειρώθηκε η ομάδα. Σίγουρα περιμένουμε περισσότερη στήριξη από τον ΑΣ».

Για τα οικονομικά:

«Μας στηρίζει ο κύριος Βουτσάς. Πάντως δεν έχουμε παράπονο καθώς δε μας λείπει τίποτα, έχουμε υλικό, έχουμε τα απαραίτητα για την ένδυση αλλά και για τη μεταφορά μας. Παιδιά που σπουδάζουν και χρειάζεται να πληρώσουν ενοίκιο τους, υπάρχει βοήθεια σε αυτούς. Έχω δει πάντως σε αρκετές περιπτώσεις παίκτες που πληρώνουν ακόμη και τα μεταφορικά από την τσέπη τους αλλά εδώ δεν ισχύει κάτι τέτοιο».

Για το αν παρακολουθεί το αντρικό τμήμα:

«Συνήθως τα παιχνίδια του αντρικού τμήματος με το γυναικείο έπεφταν την ίδια ώρα. Φέτος ήμουν στο παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό, όπως και όλο το γυναικείο τμήμα και θα είμαστε όλες μαζί και την Κυριακή με τον Έβρο Σουφλίου, στηρίζουμε την ομάδα».

Για τη στήριξη του αντρικού τμήματος στο γυναικείο:

«Σίγουρα θα μας γέμιζε! Είναι ντοπάρισμα στην ψυχολογία να έρθει η αντρική ομάδα σε έναν αγώνα».

Για τις προπονήσεις:

«Η γυναικεία ομάδα προπονείται στο “Planet Fc” και ένα τμήμα των ακαδημιών Δευτέρα και Πέμπτη στις 5. Εγώ προπονούμαι στις εγκαταστάσεις του Ντίνου Κούη κάθε Τρίτη και Πέμπτη στις 17:30. Όσο για τους αγώνες, όταν βολευει παίζουμε στο Χαριλάου, αλλιώς παίζουμε στην Μίκρα. Μάλιστα, το επόμενο παιχνίδι μας είναι στο Χαριλάου με τον ΠΑΟΚ. Προσωπικά, καλώ τον κόσμο στο παιχνίδι στις 3 Μαϊου. Θέλουμε στήριξη στα τελευταία δύο παιχνιδια και εννοείται όπως κάθε φορά. Μας λείπει η παρουσία του κόσμου».

Για το είδωλο της:

«Δεν έχω κάποιο είδωλο αλλά Καναβάρο και Μαλντίνι είναι από τους αγαπημένους μου παίκτες».

To Top