ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αρχική ενδεκάδα: Έτοιμοι για επιστροφή, Κουέστα-Δέλη, οι σκέψεις για Μήτρογλου…

Ο Άκης Μάντζιος φαίνεται να έχει καταλήξει στους 11 που θα χρησιμοποιήσει στον σημερινό αγώνα ρεβάνς με τον Αστέρα Τρίπολης.

Τα δεδομένα είναι συγκεκριμένα. Η ομάδα εμφάνισε σημάδια κόπωσης στο δεύτερο ημίχρονο με τον Αστέρα στο πρωτάθλημα το περασμένο Σάββατο, ενώ υπάρχει και παιχνίδι πρωταθλήματος και μάλιστα ντέρμπι με την ΑΕΚ, την ερχόμενη Κυριακή.

Όλα δείχνουν πως ο Κουέστα θα επιστρέψει μετά από αρκετό καιρό στην αρχική ενδεκάδα, με τον Ισπανό να έχει να αγωνιστεί από την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος και τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Από εκεί και πέρα, ο Δεληζήσης ενδέχεται να επιστρέψει στο αρχικό σχήμα επίσης, στην θέση, είτε του Μπεναλουάν, είτε του Ροζ. Το δίδυμο Σάκιτς-Σούντκγρεν, ίσως να αγωνιστεί στα μπακ, αν δεν παίξει βασικός αριστερά ο Ιωάννου.

Από εκεί και πέρα, Σάσα-Τζέγκο έχουν το προβάδισμα για την μεσαία γραμμή, εκτός κι αν μπει “σφήνα”, ο Ματίγια. Στην επίθεση, Ματέο, Μπερτόγλιο είναι δεδομένοι, ενώ ίσως ξεκουραστεί ο Γκάμα, με τον Σίλβα να παίρνει την θέση του, καθώς ακόμα δεν είναι απόλυτα έτοιμος ο Μπρούνο.

Στην κορυφή της επίθεσης, το προβάδισμα έχει και πάλι ο Μάνος, καθώς ο Μήτρογλου δεν είναι απόλυτα έτοιμος για 90λεπτο. Ίσως χρησιμοποιηθεί κατά την διάρκεια του αγώνα, για να βρει σταδιακά ρυθμό και να είναι περισσότερο έτοιμος κόντρα στην ΑΕΚ.

To Top