ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Αρχική ενδεκάδα: Ξεκαθαρίζει το τοπίο, όλα δείχνουν επιστροφή Τόνσο

Η σημερινή προπόνηση θα είναι και η τελευταία όπου ο Σάββας Παντελίδης θα μπορέσει να δοκιμάσει κάποια λίγα πράγματα, προκειμένου να πάρει και τις τελικές του αποφάσεις για την αρχική ενδεκάδα του αυριανού αγώνα.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Όλα δείχνουν όμως πως ο Μάρτιν Τόνσο, πέρα από την επιστροφή του στην αποστολή θα έχει και θέση στο αρχικό σχήμα των “κιτρινόμαυρων”.

Έχει ξεπεράσει το πρόβλημά του, προπονείται κανονικά με τον 53χρονο προπονητή να “ποντάρει” πολλά πάνω του, ειδικά σε κλειστές άμυνες, όπως αυτή του Απόλλωνα Σμύρνης.

Από εκεί και πέρα οι απουσίες των διεθνών Μπάσα και Κόρχουτ έχουν ξεκαθαρίσει το πως θα παρουσιαστεί μεσοαμυντικά ο Άρης. Ματίγια-Σιώπης δίδυμο στα χαφ, με τον Βαλεριάνο αριστερά στην άμυνα και τον Τζανακάκη να επιστρέφει στο δεξί άκρο. Κεντρικό αμυντικό δίδυμοι οι Βέλεθ-Ροζ, εκτός κι αν επιλεχθεί ο Δεληζήσης αντί του Γάλλου για το συγκεκριμένο ματς.

Όσον αφορά την επίθεση ο Τόνσο θα είναι σε θέση “δεκαριού”, με τον Γιουνές στην κορυφή αν ο Παντελίδης αποφασίσει να κρατήσει στον πάγκο τον Ντιγκινί, αλλιώς θα βάλει τον Γάλλο αντί του Τυνήσιου. Στα άκρα της επίθεσης, σταθεροί οι Ματέο Γκαρσία και Λάρσον.

To Top