Αρχική ενδεκάδα: Ο Ματέο, οι “νέοι”, τα διλήμματα σε κέντρο και “δέκα”

Με αλλαγές πρόκειται να παρατάξει στον αυριανό αγώνα με την Ξάνθη τον Άρη ο Σάββας Παντελίδης, σε έναν εξαιρετικά κρίσιμο αγώνα για τους “κιτρινόμαυρους”.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Συγκριτικά με την αναμέτρηση της Λιβαδειάς την περασμένη αγωνιστική πρόκειται να γίνουν αρκετές αλλαγές, καθώς οι νεοαποκτηθέντες, Λίντσεϊ Ρος και Ντάνιελ Λάρσον αναμένεται να ξεκινήσουν βασικοί με τον Γάλλο στο πλευρό του Γιώργου Δεληζήση στο κέντρο της άμυνας και τον Σουηδό στο αριστερό άκρο της επίθεσης.

Από εκεί και πέρα, ο Σάββας Παντελίδης δεν έχει αποφασίσει αν θα ξεκινήσει βασικό τον ντεφορμέ το τελευταίο διάστημα, Ματέο Γκαρσία, ή θα τον αφήσει στον πάγκο επιλέγοντας για το δεξί άκρο της επίθεσης, τον Νικολά Ντιγκινί. Στο δεύτερο ενδεχόμενο στην κορυφή της επίθεσης, θα αγωνιστεί ο Δημήτρης Διαμαντόπουλος.

Παράλληλα, υπάρχει και ένα δίλημμα σε ότι αφορά το “10άρι”, στο 4-2-3-1. Τόσο ο Μάρτιν Τόνσο, όσο και ο Νίκο Μαρτίνες έχουν ισάξιες πιθανότητες για να φορέσει ένας εκ των δύο φανέλα βασικού.

Οι υπόλοιπες θέσεις έχουν σχετικά “κλειδώσει”. Στο τέρμα ο Κουέστα, με τον Τζανακάκη δεξιά, πιθανότατα τον Κόρχουν αριστερά και στη μεσαία γραμμή τον Μπάσα με έναν εκ των Σιώπη ή Ματίγια. Αυτό είναι το δεύτερο δίλημμα του Έλληνα προπονητή…

 

To Top