ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αρχική ενδεκάδα: H ζωή χωρίς… Φέτφα, ο Ματέο και τα δύο ερωτηματικά

Αρκετές αλλαγές αναμένεται να έχει η σημερινή αρχική ενδεκάδα του Άρη, καθώς συνέβησαν πολλά από το τελευταίο ματς..

Ο Άκης Μάντζιος έχει κάνει πολλές δοκιμές, καθώς υπήρξαν προβλήματα κατά την διάρκεια της εβδομάδας με τραυματισμούς (Σάσα-Σάκιτς), αποχωρήσεις (Φετφατζίδης) και φυσικά μεταγραφές (Ματέο Γκαρσία).

Στην αποστολή έχει συμπεριλάβει ο 50χρονος προπονητής, τότε τους δύο αμφίβολους, Σάσα και Σάκιτς, όσο και τον Ματέο Γκαρσία για τον οποίο έγινε αγώνας δρόμου να βγει δελτίο.

Ας δούμε, όμως, τις πιθανές αλλαγές…

Ενδεχομένως, σήμερα, να αγωνιστεί για πρώτη φορά κάτω από τα γκολπόστ ο Γάλλος τερματοφύλακας, Ζακαρί Μπουσέ. Προετοιμάστηκε για βασικός και ίσως πάρει την ευκαιρία του από τον Άκη Μάντζιο και τους συνεργάτες του, με τον Χουλιάν Κουέστα να μένει στον πάγκο.

Εφόσον κριθεί (έστω και την τελευταία στιγμή) ότι μπορεί να αγωνιστεί ο Εμάνουελ Σάκιτς, τότε θα παίξει στο δεξί άκρο της άμυνας, με τους Ροζ-Δεληζήση στα στόπερ και τον Γκάνεα αριστερά. Αλλιώς, ο Ροζ πάει δεξιά και βασικός θα αγωνιστεί ο Μπαγκαλιάννης.

Στα χαφ, δύσκολα ο Μάντζιος θα ρίξει από την αρχή του αγώνα τον Σάσα, με τους Τζέγκο-Ματίγια να είναι το πιο πιθανό δίδυμο, καθώς ο Βραζιλιάνος έχασε πολλές προπονήσεις και δεν είναι πλήρως έτοιμος.

Στην επίθεση, για πρώτη φορά ο Άρης θα τεστάρει τις δυνάμεις του χωρίς τον Γιάννη Φετφατζίδη, αλλά με τον… Ματέο Γκαρσία! Ο Αργεντινός δεν αποκλείεται να ξεκινήσει ακόμα και βασικός. Αν γίνει αυτό, τότε θα παίξει στα άκρα, ειδάλλως θα χρησιμοποιηθεί από το ξεκίνημα ο Ντάνιελ Μαντσίνι. Σίγουροι, ωστόσο, είναι οι Μπρούνο Γκάμα, Φακούντο Μπερτόγλιο και Κριστιάν Λόπεθ.

To Top