ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αρχική ενδεκάδα: Oι σκέψεις του Ένινγκ για το σημερινό ντέρμπι…

Ο Άρης υποδέχεται σήμερα τον ΠΑΟΚ στο “Κλεάνθης Βικελίδης”, σε ένα ματς δίχως ιδιαίτερο βαθμολογικό κίνητρο για τους “κιτρινόμαυρους”, αλλά ντέρμπι γοήτρου.

Ο Μίχαελ Ένινγκ εκτός από την απογοήτευση που έχει να διαχειριστεί από τον αποκλεισμό μεσοβδόμαδα, θα πρέπει να διαχειριστεί και τις απουσίες που αυξήθηκαν τα τελευταία 24ωρα.

Εκτός από τους Βέλεθ και Σόουζα που ήταν τραυματίες και πριν το ματς Κυπέλλου, εκτός έχουν τεθεί και οι Λάρσον-Μαρτίνες με μικροτραυματισμούς.

Ο Γερμανός δεν προτίθεται να κάνει ιδιαίτερες αλλαγές στο αρχικό σχήμα, καθώς δεν έχει και πολλές εναλλακτικές επιλογές, ενώ θέλει η ομάδα του για λόγους γοήτρου σήμερα να πάρει τη νίκη.

Ετσι λοιπόν, στο τέρμα θα είναι ο Κουέστα, με την τετράδα στην άμυνα να μένει κατά πάσα πιθανότητα η ίδια. Δηλαδή Σάσα δεξιά, αριστερά Κόρχουτ και Ροζ-Δεληζήσης στα στόπερ. Αν αλλάξει κάτι θα είναι ο Σάσα, καθώς αν δεν παίξει ως δεξί μπακ, τότε θα επιστρέψει στα χαφ και θα κληθεί ο Ροζ για το δεξί άκρο και ο Μπα για τη θέση δίπλα στον Δεληζήση.

Στα χαφ, εφόσον ο Σάσα μείνει στην άμυνα, Τόνσο και Μπα θα διεδικήσουν μία θέση δίπλα στον Ματίγια.

Όσον αφορά την επίθεση, στην κορυφή ο Ιντέγε, Φετφατζίδης και Γκάμα στα άκρα με τον Μαντσίνι βασικό πίσω από τον Νιγηριανό φορ.

To Top