Αρχισαν τα… αλληλομαχαιρώματα στην ομάδα του Δημοσίου λόγω των χρεών!

H αρνητική εξέλιξη στο θέμα των χρεών, καθώς η ομάδα που έμεινε στη “ζωή”, τόσο με την… πατέντα των “παγωμένων χρεών”, όσο και με την πριμοδότηση (σύμφωνα με επίσημες δηλώσεις κυβερνητικών πρώην και νυν στελεχών) από ισχυρούς παράγοντες του Δημοσίου δεν έχει ακόμη τίποτα χειροπιαστό, προκάλεσε τα πρώτα… αλληλομαχαιρώματα!

Πρώτος που βρίσκεται στο στόχαστρο είναι ο Ζαγοράκης. “Ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΟΚ και νυν ευρωβουλευτής, είχε φροντίσει να καθησυχάσει τους φίλους του ΠΑΟΚ προεκλογικά, τονίζοντας ότι το θέμα επρόκειτο να λυθεί μετά τις ευρωεκλογές της 25ης Μάιο” αναφέρει χαρακτηριστικά το thessports για να συμπληρώσει το ρεπορτάζ:

““Mόλις ενημερώθηκα ότι είναι έτοιμη και θα κατατεθεί στη Bουλή, αμέσως μετά την επανάληψη των εργασιών της, η τροπολογία που αφορά τη ρύθμιση χρεών του ΠAOK.
Προχωράμε, με βήματα μπροστά”,, ανέφερε σε ανάρτησή του στην σελίδα του στο facebook στις 12 Μαίου, 13 μέρες πριν τις εκλογές, ο Ζαγοράκης, αλλά αυτή η δέσμευση που πήρε δεν τηρήθηκε.

Δεν κατατέθηκε καμία τροπολογία, που να αφορά τον ΠΑΟΚ, ενώ η τελευταία νομοθετική πράξη της κυβέρνησης, για τις οφειλές φυσικών προσώπων και εταιριών προς το δημόσιο, δεν αφορά την ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Ο Ζαγοράκης βρίσκεται στο μάτι του κυκλωνα μετά τις τελευταίες εξελίξεις και δέχεται τα πυρά από οπαδούς του ΠΑΟΚ, που περίμεναν περισσότερα πράγματα σ΄ αυτό το θέμα. Σε κάθε περίπτωση, ο κόσμος έχει κάθε δικαίωμα να νιώθει ότι παραπλανήθηκε”.

Κι έπεται συνέχεια…

To Top