ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ας αρχίσει από σήμερα να αποκαθιστά την τάξη για την τετράδα (PRESSARIS LIVE, 17:00)

Από τη στιγμή που ο Άρης μόνος του έβαλε κι άλλους στο κόλπο για την τετράδα, πλέον πρέπει να καθαρίσει μόνος του την… μπουγάδα και να αποκαταστήσει την τάξη παίρνοντας νίκες παντού, αρχής γενομένης από τον σημερινό (17:00) αγώνα στο Παλέ με τον Προμηθέα.

Με την αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά της ομάδας μέσα στο παρκέ ουδείς μπορεί να προεξοφλήσει πώς θα παρουσιαστεί σε κάθε παιχνίδι. Αυτό είναι το πρόβλημα, έχει ειπωθεί, αλλά λύση προς το παρόν δεν βρίσκεται.

Οι κίτρινοι σε κάθε περίπτωση πρέπει να κάνουν ό,τι χρειάζεται για να κερδίσουν σήμερα. Είναι απαγορευτική οποιαδήποτε τέτοιου είδους απώλεια ως το φινάλε της κανονικής διάρκειας, στην μάχη της τετράδας.

Ο Άρης οφείλει να παρουσιαστεί με το ίδιο αγωνιστικό πρόσωπο που είχε την περασμένη Τρίτη απέναντι στην Στρασμπούρ. Σκυλίσια άμυνα, συγκέντρωση, μάχη για κάθε μπάλα, για κάθε ριμπάουντ, ώστε να μη δώσει δικαιώματα και ελπίδες σε μια ομάδα που μπορεί να είναι νεοφώτιστη, αλλά και έμπειρο προπονητή έχει και έμπειρους παίκτες διαθέτει και παρουσιάζεται ανταγωνιστική σχεδόν σε όλα τα γήπεδα.

Το παιχνίδι εννοείται ότι θέλει μεγάλη προσοχή και αυτή θα έρθει μέσα από την συγκέντρωση την προσήλωση στο αγωνιστικό πλάνο.

Όπως εύστοχα είχε δηλώσει ο Μιχάλης Τσαϊρέλης μετά τον αγώνα με την Στρασμπούρ, Φεβρουάριος έφτασε, πρέπει επιτέλους ο Άρης να αρχίσει να κάνει συνεχόμενα καλά παιχνίδια με σταθερά καλή απόδοση.

To Top