«Ας βρουν άλλον τρόπο στην ΑΕΚ για να σωθούν, όχι μέσα από τον Άρη»

Την πεποίθηση πως τα επιχειρήματα της ΑΕΚ δεν ευσταθούν για την μη υπαγωγή του Άρη στο άρθρο 99 εξέφρασε ο Χρήστος Γρόλλιος μιλώντας. Ο νομικός των κίτρινων δήλωσε πως η Ένωση πρέπει να βρει άλλο τρόπο για να μείνει στην Super League και όχι μέσω του Άρη.

Σχετικά με τις εκλογές του Άρη που μεταφέρθηκαν στα τέλη Μαΐου είπε πως καλώς έγινε αυτό, διότι πρέπει να περιμένουν πόρισμα των λογιστών.

Ο Χρήστος Γρόλλιος μίλησε στον Sentra 103,3. Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τις εκλογές του Άρη: «Σε μια χρονική περίοδο που αναμένουμε το πόρισμα των λογιστών είναι κάπως βιαστικό να θέτουμε θέμα εκλογών. Θα πρέπει να περιμένουμε ένα μήνα . Ο Λάμπρος Σκοδρας ζητούσε να γίνουν άμεσα εκλογές αλλά τελικά θα γίνουν στις 25 Μαϊου»

Γιατί έχει καθυστερήσει το πόρισμα των λογιστών: «Δεν έχω μιλήσει με τους ανθρώπους της εταιρίας. Είχαν ακουστεί κάποιες ημερομηνίες αλλά ζήτησαν κάποια συμπληρωματικά έγγραφα, τα οποία τώρα έχουν κατατεθεί »

Για την έλευση Σκόρδα: « Όλοι βοήθησαν, το αγωνιστικό όμως είναι νούμερο ένα παράγοντας ότι πετύχαμε την παραμονή ήταν πολύ σημαντικό»

Για το αν έχει χωριστεί ο Άρης σε δυο παρατάξεις: «Αν δεν υπάρχει σύμπνοια για συμπόρευση κάνεις δεν προχωρά. Τα κάστρα πέφτουν από μέσα. Πρέπει να υπάρχει σύμπνοια γιατί ο στόχος είναι κοινός ιδιαίτερα τώρα που υπάρχουν προβλήματα και τα προβλήματα είναι συσσωρευμένα οικονομικά »

Για τη «μάχη» της ΑΕΚ σχετικά με την μη υπαγωγή του Άρη στο άρθρο 99: «Ένα πρωτάθλημα χωρίς την ΑΕΚ ή κάποια άλλη μεγάλη ομάδα είναι φτωχότερο. Είναι λιγότερο εμπορικό και δεν πουλάει πολύ. Στην προσπάθεια που κάνει η ΑΕΚ εναντίoν της ΠΑΕ Άρης δεν ευσταθούν τα επιχειρήματα . Πρέπει να βρουν αν υπάρχει άλλος τρόπος να μείνει η ΑΕΚ στην Super League και όχι μέσα από τον Άρη»

O Γρόλλιος μίλησε και στο “Αθλητικό Μετρόπολις”. Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Αν δεν μπει σε σειρά η ΠΑΕ, θα έχουμε δύσκολες καταστάσεις. Μεγάλη ιδέα, λάθος εκτιμήσεις έφτασαν τον Άρη εδώ. Ευθύνονται οι διοικούντες από το 2004 εώς τώρα. Όλοι συνομολογούνται.

Δεν θα πρέπει όποιος ενεπλάκη στην προηγούμενες διοικήσεις που έφτασαν τον Άρη μέχρι εδώ, να βρίσκεται στο Δ.Σ. Η υπόθεση του «99» ίσως προσελκύσει επενδυτές. Να προχωρήσουμε με διοίκηση που πιστεύει στο άρθρο 99 και μπορεί να το προχωρήσει. Ο Λάμπρος Σκόρδας είναι υπέρ του 99, αλλά με άλλη μορφή. Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να αποφασίσει ο κόσμος για το ποιος θα διοικήσει, εφόσον το πρωτάθλημα δεν έχει τελειώσει και δεν έχει επικυρωθεί η βαθμολογία. Φοβάμαι πως στις 11 Μαΐου θα έρθουν λίγοι για να ψηφίσουν τα μέλη του Δ.Σ της Λέσχης» είπε αρχικά.

Όσον αφορά τις μετοχές της ομάδας, τόνισε: «Είχε δίκιο ο Κόντης. Το 30% των μετοχών το έχει ο Ερασιτέχνης, ενώ άλλο ένα 30% έχει η ΚΜΑ. Ο Ερασιτέχνης παρουσίασε τα στοιχεία που έπρεπε και πήρε αυτό το ποσοστό.

Αν μία ομάδα υπαχθεί στο άρθρο 99, δεν σημαίνει ότι θα πάρει και αδειοδότηση. Το να κατατεθεί η αίτηση τον Ιούλιο, ενώ δεν ήξερε που θα παίζει η ομάδα τη νέα σεζόν, θα ήταν πρόωρο και δεν θα βοηθούσ».

To Top