«Ας σοβαρευτούμε επιτέλους όλοι»

Με κείμενο που ανάρτησαν στην ιστοσελίδα τους οι «Ιερολοχίτες» αναφέρονται στην επόμενη μέρα στα διοικητικά της ΠΑΕ Άρης.

Ο σύνδεσμος του Άρη τονίζει τα εξής:

“Ο ΑΡΗΣ σίγουρα χρειάζεται και επανεκκίνηση και αλλαγή νοοτροπίας. Κυρίως όμως, αυτό που χρειάζεται περισσότερο απ’όλα, είναι να μπει ζεστό χρήμα στα άδεια ταμεία του συλλόγου. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι θα γίνουμε έρμαιο του οποιουδήποτε θέλει να παίξει παιχνίδια αυτοπροβολής ή λεζάντας, χωρίς ουσία και υπόσταση. Χρειάζεται μεγάλη προσοχή, σοβαρότητα και συνέπεια από όλους όσους ανέλαβαν να τρέξουν (ή σκοπεύουν να αναλάβουν), το πρότζεκτ “επενδυτής”. Βαρεθήκαμε ν’ακούμε σε καφενεία ταβέρνες και ραδιόφωνα για βασιλιάδες, σεΐχηδες, πρίγκιπες και χαλίφηδες.
Η οικονομική επιφάνεια και η πραγματική διάθεση οποιουδήποτε θέλει ν’αναμιχθεί με τα κοινά της ομάδας, με σκοπό να την βγάλει από το τέλμα που έχει περιέλθει και να την κάνει αυτό που όλοι περιμένουμε και ευχόμαστε, είναι και λαϊκή απαίτηση αλλά και κάτι που εύκολα μπορεί και να διαπιστωθεί και να ελεγθεί. Αυτό άλλωστε αποτελεί υποχρέωση της Κ.Μ.Α. που πρέπει την κρίσιμη αυτή στιγμή να αποτελέσει πραγματική ασπίδα του συλλόγου.
Οποιοσδήποτε επιχειρήσει να παίξει με την καψούρα του λαού της ΑΡΕΙΑΝΑΡΑΣ ή να ανοίξει τις πόρτες του συλλόγου σε επικίνδυνους, απατεώνες, λαμόγια και επαγγελματίες ψεύτες και να μας βάλει σε ακόμα μεγαλύτερες περιπέτειες, του υποσχόμαστε ότι θα κάνουμε κολιέ με τα δόντια του και ζάρια από τα κόκκαλά του!!! Απαιτούμε αλήθεια και πλήρη διαφάνεια για τα πάντα! Απλά και ξεκάθαρα!!!

ΑΡΗΣ-ΙΔΕΑ-ΙΕΡΟΛΟΧΙΤΕΣ

To Top