Ασάνοβιτς για Απόλλωνα, Ντόστανιτς για Βέροια

Το όνομα του Αλιόσα Ασάνοβιτς βρίσκεται στις πρώτες θέσεις της λίστας του Απόλλωνα Σμύρνης για τη θέση του προπονητή. Ο Κροάτης τεχνικός αποτελεί τον πρώτο στόχο του Σταμάτη Βελλή για την αντικατάσταση του Μπάμπη Τεννέ.

Ο 48χρονος προπονητής δεν έχει εργαστεί ως πρώτος προπονητής και με αυτό προσπαθεί να τον δελεάσει η διοίκηση του Απόλλωνα. Μέχρι στιγμής, ο Ασάνοβιτς έχει εργαστεί ως βοηθός του Σλάβεν Μπίλιτς στην εθνική Κροατίας και στη Λοκομοτίβ Μόσχας.

Παράλληλα, δημοσιεύματα θέλουν την «ελαφρά ταξιαρχία» να εξετάζει και τις περιπτώσεις των Άγγελου Αναστασιάδη, Σάββα Παντελίδη και Παύλου Δερμιτζάκη από την ελληνική αγορά.

Την ίδια ώρα, στο προσκήνιο επανέρχεται το όνομα του Ράτκο Ντόστανιτς για τη Βέροια, η οποία αναζητεί τον νέο προπονητή της. Ο Σέρβος προπονητής είχε εργαστεί στη ομάδα της Ημαθίας, ενώ πρόσφατα έχει δουλέψει στον Διαγόρα Ρόδου.

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης συνεχίζει να μελετά διάφορες επιλογές για τη συγκεκριμένη θέση, με τον Στέφανο Γαϊτάνο να έχει συμβουλευτικό ρόλο στη συγκεκριμένη περίπτωση. Στη λίστα της Βέροιας φέρεται να βρίσκεται και ο Σάββας Παντελίδης, ο οποίος πρόσφατα αποχώρησε από τον ΠΑΣ Γιάννινα.

To Top