Ασέβεια από Μπούμπλικ: Δέχτηκε μπρέικ και… έφυγε από το court

Ο Αλεξάντερ Μπούμπλικ δήλωσε προχθές ότι μισεί το χώμα και σήμερα, χωρίς δισταγμό, αποφάσισε να εγκαταλείψει την προσπάθειά του, γιατί… έτσι ήθελε!

Συγκεκριμένα, ο 24χρονος Καζάκος έφυγε από το court του Μόντε Κάρλο όταν δέχτηκε μπρέικ από τον Πάμπλο Καρένιο Μπούστα στο τρίτο σετ και έμεινε πίσω με 4-3!

Χωρίς εμφανή λόγο, ο απρόβλεπτος τενίστας έδωσε το χέρι στον αντίπαλό του, θυμίζοντας έντονα τη Βικτόρια Αζαρένκα που είχε κάνει κάτι αντίστοιχο στο Μαϊάμι, εγκαταλείποντας ξαφνικά τον αγώνα με τη 16χρονη Λίντα Φρουχβίρτοβα. Το έχουμε ξαναπεί: κάτι… τρέχει με τους παίκτες της ATP τον τελευταίο καιρό!

Ο Καρένιο, πάντως, πήρε την πρόκριση με 4-6, 7-6(3), 4-3 και θα παίξει στον τρίτο γύρο με Σάσα Ζβέρεφ ή Φεδερίκο Ντελμπόνις.

Το εισιτήριο για τη φάση των «16» πήρε και ο Κάσπερ Ρουντ, που μετά τη δύσκολη νίκη επί του νεαρού Δανού Χόλγκερ Ρούνε με 7-6(5), 7-5 θα συναντήσει τον Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ. Πρόκριση και για τον Χούμπερτ Χούρκατς, που απέκλεισε με 6-3, 4-6, 6-4 τον Πέδρο Μαρτίνεθ και θα παίξει με τον Αλμπέρτ Ράμος. Ο Ισπανός έκανε την έκπληξη αφήνοντας έξω με 6-4, 2-6, 6-4 τον Καμ Νόρι.


To Top