ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ασε μας βρε… τι-Ποτή! Ο… ανύπαρκτος πρόεδρος και το απύθμενο θράσος-κόμπλεξ κατά του Άρη

“Μεγάλο” στόμα, από έναν “μικρό” παράγοντα! Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναχαϊκής, Ποτής Τσιριμπής θέλησε να αποδράσει από την ανυπαρξία τους και για να καλύψει την διοικητική του ανεπάρκεια έπιασε στο στόμα του τον Άρη σε ένα ρεσιτάλ απύθευμενου κόμπλεξ. Ο θρασύς παράγοντας της διοίκησης χαρακτήρισε τον Άρη μικρή ομάδα και τόνισε ότι εδώ και ημέρες οι «κίτρινοι» ενοχλούν ποδοσφαιριστές της Παναχαϊκής για να τους πάρουν από την Πάτρα!

 

Διαβάστε τις δηλώσεις του, όπως τις αποτύπωσε το flnews.gr από την σημερινή συνέντευξη τύπου:«Και θέλω να ξεκαθαρίσω κάτι άλλο. Στην ομάδα όσο θα είμαι πρόεδρος κανείς δεν θα μείνει με το ζόρι. Όποιος δεν θέλει να παίζει για την Παναχαϊκή να ανοίγει την πόρτα και να φεύγει μόνος του.

Σήμερα ο Κυβελίδης πήγε στον Άρη. Χθες έμαθα ότι θέλει να συζητήσει με τον Άρη. Μου έφερε το πρωί μία προσφυγή. Εγώ όταν ανέλαβα ξεκαθάρισα στους παίκτες ότι δεν αναγνωρίζω από τις 31 Ιουλίου και πριν. Όσοι ήθελαν να ακολουθούσαν τον πρώην πρόεδρο εκεί που πήγε.

Χωρίς καν να συζητήσει μαζί μου, έφερε προσφυγή. Τον ρώτησα γιατί. Δεν θέλω να κρατήσω παίκτη που δεν θέλει να είναι στην ομάδα. Μου απάντησε ότι θέλει να είναι κατοχυρωμένος. Το παιχνίδι στην πλάτη της Παναχαϊκής από δήθεν Παναχαϊκάρες τελείωσε. Όποιος θέλει να μένει, όποιος θέλει στο σπίτι του.

Να παίζουν στην πλάτη μου παιχνίδια, να συζητάνε 10 μέρες με άλλες ομάδες και να το παίζουν ότι είναι Παναχαϊκάρες, σ’ αυτή την ομάδα όσο είμαι εγώ τελείωσε. Σ’ όποιον αρέσει. Να μείνουμε 10. Περαστικοί θα είμαστε, δεν παίρνουμε χαμπάρι. Αλλά εμένα για να έρθει να συζητήσει άνθρωπος στο γραφειο με προσφυγή και να πει ότι την έφερε τυπικά για να μπορέσει να πάει στον Άρη… Ο Άρης μπροστά στην Παναχαϊκή είναι μικρή ομάδα. Ενοχλεί όλους τους ποδοσφαιριστές μου εδώ και 10 μέρες και τους κάνει προτάσεις για να πάνε πού; Στον Άρη Γ’ Εθνική; Τρελαθήκαμε; Αυτό προς γνώση και συμμόρφωση του κόσμου”.

 

To Top