Ασημένια η Βαχανίδου στο πανελλήνιο πυγμαχίας!

Το ασημένιο μετάλλιο κατέκτησε η Γεωργία Βαχανίδου στην κατηγορία 60 κιλών στο πανελλήνιο πρωτάθλημα πυγμαχίας που έγινε στην Πάτρα, χάνοντας στον τελικό από την Χριστίνα Λιναρδάτου του Λεωνίδα Πειραιά.

Όπως ενημέρωσε ο Ερασιτέχνης “μετά από έναν συναρπαστικό τελικό, η Γεωργία Βαχανίδου κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο στην κατηγορία των 60 κιλών, στο πλαίσιο του Πανελληνίου πρωταθλήματος γυναικών, που πραγματοποιήθηκε στο κλειστό γυμναστήριο της ΕΑΠ στην Πάτρα.

Η αθλήτρια του Άρη, μετά από δύο αγώνες που έδωσε, νικώντας και στους δύο με διακοπή στον 1ο γύρο, έφτασε στον τελικό, όπου νικήθηκε στα σημεία από την πρωταθλήτρια του Λεωνίδα Πειραιά, Χριστίνα Λιναρδάτου. Συνεπώς, η Βαχανίδου δεν κατάφερε ν΄ αναδειχθεί για έκτη φορά πρωταθλήτρια Ελλάδας, παρά την προσπάθειά της. Η εμφάνισή της ήταν αρκετά ικανοποιητική, αλλά όχι η αναμενόμενη, με αποτέλεσμα να μείνει πίσω στο σκορ από τον δεύτερο γύρο και να μην μπορεί ν΄ ανακάμψει, ώστε να γυρίσει το παιχνίδι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η κατηγορία των 60 κιλών ήταν η πιο δύσκολη του πρωταθλήματος, δεδομένου ότι υπήρχαν τρεις αθλήτριες που είχαν κατακτήσει παλαιότερα το χρυσό μετάλλιο.

Μετά τον τελικό, η αθλήτρια του Άρη δήλωσε ότι δεν απογοητεύεται και θα συνεχίσει την σκληρή προπόνηση, ώστε στο επόμενο πρωτάθλημα να κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο. Από την πλευρά του, ο προπονητής του συλλόγου, Γιώργος Γκαβέζος, έμεινε αρκετά ικανοποιημένος από την απόδοση και των τριών αθλητριών που εκπροσώπησαν τον Άρη σε αυτό το πρωτάθλημα και είναι σίγουρος ότι την επόμενη φορά οι εμπειρίες που αποκόμισαν θα βοηθήσουν τις αθλήτριες να διακριθούν”.

To Top