ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ασημένια η “κιτρινόμαυρη” Παπαχρήστου σε διεθνές τουρνουά τζούντο

Πριν από λίγες ημέρες πραγματοποιήθηκε στη Χαϊδελβέργη της Γερμανίας το διεθνές τουρνουά τζούντο για αθλητές με μειωμένη όραση και ο Άρης είχε την δική του εκπροσώπηση.

Συγκεκριμένα, το παρών έδωσε εκεί η αθλήτρια του συλλόγου, Θεοδώρα Πασχαλίδου μαζί με τον προπονητή και Δάσκαλό της, Θεόκλητο Κλήμη Παπαχρήστο.

Όπως ενημέρωσε το τμήμα τζούντο των «κίτρινων»:

«Η Θεοδώρα έχει ξεκινήσει το τζούντο από το Σεπτέμβριο του 2015 και το Germany Open ήταν ο πρώτος διεθνής στόχος, όπως είχε δηλώσει ο Δάσκαλος της Κλήμης, ο οποίος και μας απεκάλυψε ότι ο μεγάλος στόχος της Θεοδώρας και του Κλήμη είναι η συμμετοχή και το μετάλλιο στους παραολυμπιακούς του 2020.

Στο Germany Open η Θεοδώρα, αφού έπαιξε σειρά αγώνων, κατάφερε να ανέβει στο δεύτερο σκαλί του βάθρου κατακτώντας το ασημένιο μετάλλιο. Σε συνεργασία με το Δάσκαλο της αλλά και τον προπονητή του τμήματος ενηλίκων και ακαδημιών Ατανάσοβ Κωνσταντίν και κάτω από την επίβλεψη του Head coach του Α.Σ. Άρη Νίκου Μαλλιαρόπουλου, είχαμε το αποτέλεσμα αυτό και με τους ίδιους ακριβώς ανθρώπους συνεχίζουμε για το Τόκιο (2020).

Κλείνοντας τις σκέψεις αυτές, η Θεοδώρα μας δήλωσε πολύ ευτυχισμένη και ήδη ξεκίνησε με πολύ υπομονή και επιμονή την προετοιμασία για το Τόκιο!».

To Top