Ασημένιος ο Ιατράκης

Μ΄ ένα αργυρό μετάλλιο επέστρεψε η αποστολή του Αρη από την Αθήνα, μετά τη λήξη του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος πυγμαχίας νέων, που διεξήχθη το διάστημα 1-4 Μαρτίου στο κλειστό γυμναστήριο του ΜΕΤΣ.

Μετά από τρεις συνεχόμενες νίκες, ο Ευάγγελος Ιατράκης έφτασε στον τελικό, όπου αντιμετώπισε τον Κωνσταντίνο Παπαδόπουλο (Ηρακλής Αγ. Αναργύρων) και ύστερα από ένα πολύ δυνατό αγώνα, στον οποίο κυριάρχησε η δύναμη και το πείσμα των δύο αθλητών, ο «κιτρινόμαυρος» αθλητής κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο στην κατηγορία των 75 κιλών. Αυτό το μετάλλιο είναι και το πρώτο που αποκτά ο πυγμάχος του Αρη και, όπως υποστηρίζει ο προπονητής του, Γιώργος Γκαβέζος, το επόμενο θα έχει χρώμα χρυσό!

Τη μεγάλη χαρά της απόκτησης του αργύρου μεταλλίου επισκίασε η αδικία εις βάρος του δύο φορές πρωταθλητή Ελλάδας, Χρήστο Βλαχοδήμο, όπου στα προημιτελικά οι κριτές με τις λάθος αποφάσεις τους του στέρησαν την νίκη και την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου για τρίτη φορά. Τα παράπονα τους, ειδικά στον έναν εκ των κριτών, ο οποίος επηρέασε το όλο αποτέλεσμα του αγώνα, εξέφρασαν με έντονο τρόπο τόσο ο προπονητής του τμήματος όσο και ο έφορος αυτού αναφορικά με την απαράδεκτη αντιμετώπιση του αθλητή του Αρη.

Παρά την πικρία που αισθάνονται οι πυγμάχοι του Αρη για την άδικη αντιμετώπισή τους και σε αυτό το πρωτάθλημα, δεν το βάζουν κάτω και στους επόμενους αγώνες θα δείξουν την αξία τους.

Πηγή: arisac.gr

To Top