Ασημένιο μετάλλιο για το χόκεϊ του Άρη

Την ήττα με 6-3 γνώρισε το χόκεϊ του Άρη από τους Χάσκις στον μεγάλο τελικό του Πανελληνίου Τουρνουά Inline Roller Hockey και έτσι οι «κιτρινόμαυροι» κατέκτησαν τη 2η θέση και το ασημένιο μετάλλιο.

Όπως αναφέρει η Ομοσπονδία στην επίσημη σελίδα της στο facebook: “Οι Χάσκις προηγήθηκαν μόλις στο 1:19, με γκολ του Αλμασίδη έπειτα από ασίστ του Corbin ! Και στο 4ο λεπτό έκαναν το 2-0 με γκολ του Χατζηγιάννη και 2η ασίστ από τον Corbin!

O Ἀρης αντέδρασε με την καρδιά του Πρωταθλητή, και μείωσε σε 2-1 με γκολ του Μινεγκιάν στο 10:07 ! Ο ίδιος παίκτης στο 12.22 έφερε το παιχνίδι στα ίσια, πετυχαίνοντας και 2ο προσωπικό τέρμα μετά από ασίστ του Γρηγοριάδη !
Το 2-2 παρέμεινε ως το τέλος της 1ης περιόδου, στέλνοντας τις δύο ομάδες ισόπαλες στα αποδυτήρια , και αποδεικνύοντας ότι ήταν όντως οι 2 καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης!

Με την έναρξη της 2ης περιόδου, οι Χάσκις πήραν ξανά κεφάλι στο σκορ με γκολ του Χατζηγιάννη στο 23:06 ! Αλλά ο Μινεγκιάν, έκανε την αναμέτρηση προσωπική υπόθεση και σημείωσε και 3ο προσωπικό γκολ ισοφαρίζοντας ξανά για τον Άρη σε 3-3 στο 25:19 !!

Oι Χάσκις για 3η φορά στο παιχνίδι πήραν κεφάλι στο σκορ όταν προηγήθηκαν με 4-3 στο 26:33 με γκολ του Αλμασίδη και ασίστ του Χατζηγιάννη !

Το παιχνίδι συνεχίστηκε σε έναν φοβερό ρυθμό με ευκαιρίες εκατέρωθεν, δυνατά χτυπήματα, αποβολές, και για τα επόμενα 10 λεπτά δεν σημειώθηκε κάποιο γκολ. Μέχρι την στιγμή που ο Αλμασίδης έκανε το 5-3 υπέρ των Χάσκις στο 36:22 ύστερα από ασίστ του Corbin !

O ίδιος παίκτης στο 37:03 ολοκλήρωσε τον θρίαμβο τον Χάσκις, ανεβάζοντας το σκορ σε 6-3 μετά από προσωπική ενέργεια, σκορ που παρέμεινε έως και την λήξη του αγώνα!

Για τον Άρη αγωνίστηκαν οι : Αμανατίδης, Γρηγοριάδης, Χατζηνικολάκης, Σιδηρόπουλος, Παρασκευόπουλος, Σεγκλόβ, Μινεγκιάν, Μαργαρίτης, Σονίδου, Τζάγκας, Γιομελάκης”.

To Top