Ασημακόπουλος: “Αναλαμβάνω την ευθύνη”

Ο Αντώνης Ασημακόπουλος ανέλαβε την μεγαλύτερη ευθύνη για την ήττα του Άρη από το Ρέθυμνο εξαιτίας των λαθών που έκανε στα τελευταία λεπτά.

Ο αρχηγός των κίτρινων εκπροσώπησε τους παίκτες στη συνέντευξη τύπου δηλώνοντας πως «θεωρώ ότι κάναμε λάθη στο τέταρτο δεκάλεπτο που μας κόστισαν. Τα περισσότερα λάθη τα έκανα εγώ. Δεν επιτρέπεται ένας παίκτης με τέτοια εμπειρία να κάνει τέτοια λάθη σε τόσο κρίσιμο σημείο. Λυπάμαι πολύ, αναλαμβάνω την ευθύνη για τα δυο λάθη σε συγκεκριμένες φάσεις στο τέλος που επηρέασαν την προσπάθεια μας. Λυπάμαι πολύ γιατί σκορπίσαμε την προσπάθεια των τελευταίων παιχνιδιών όπου δείξαμε καλό πρόσωπο. Γι αυτό πρέπει να κρατήσουμε το κεφάλι μας. έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι την Τετάρτη, στην Αθήνα με τον Ηλυσιακό. Θα πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά. Έτσι είναι ο αθλητισμός”.

Ερωτηθείς αν αναλαμβάνει την ευθύνη επειδή είναι αρχηγός είπε πως “όχι δεν το κάνω επειδή είμαι αρχηγός. Σε πολλά παιχνίδια βλέπουμε να έρχονται τα πάνω-κάτω αυτή είναι η ομορφιά. Το συγκεκριμένο μομέντουμ για μένα ήταν ότι έκανα δύο λάθη που δεν επιτρέπεται. Έπρεπε να πάρω μία διαφορετική απόφαση την οποία δεν την πήρα. Δεν προσπαθώ να καλύψω κάτι ούτε να πάρω την ευθύνη σαν αρχηγός. Αναλαμβάνω την ευθύνη για τα λάθη που έκανα”.

Σε ερώτηση αν οι παίκτες του Άρη επηρεάστηκαν από την κούραση απάντησε πως «ο αθλητής κουράζεται, παίζει και κουράζεται. Οι αθλητές και προς το τέλος κουράζεσαι. Κάναμε λάθη τακτικής δεν ακολουθήσαμε το πλάνο που είχαμε αποφασίσει και ένα κομμάτι της τύχης που δεν μας βοήθησε, μας οδήγησε στο άτυχες αποτέλεσμα».

To Top