Ασημακόπουλος: “Απέχουμε ακόμα από το 100% μας”

Οι χαμηλοί τόνοι συνεχίστηκαν στον Άρη και από τον Αντώνη Ασημακόπουλο, του οποίου συνέντευξη δημοσιεύθηκε χθες στο επίσημο σάιτ του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών (ΠΣΑΚ). Ο αρχηγός του Άρη μίλησε για συγκέντρωση, προσήλωση και πολλή δουλειά…

Η συνέντευξη του Ασημακόπουλου στον ΠΣΑΚ:

Αντώνη, πόσο σημαντική είναι για εσάς η νίκη που πετύχατε κόντρα στον Ίκαρο εν όψει της συνέχειας του πρωταθλήματος;

«Δεν νομίζω ότι θα αλλάξει κάτι στο τρόπο δουλειάς μας και σε αυτά που κάνουμε. Στο συγκεκριμένο παιχνίδι είδαμε να βγαίνουν πράγματα από την προπόνηση. Η συγκέντρωση και η προσήλωση μας ήταν τα σημαντικότερα στοιχεία με αποτέλεσμα να κάνουμε με μεγαλύτερη ακρίβεια και πιστότητα αυτά που μας δείχνουν οι προπονητές μας».

Από εδώ και πέρα τι θα πρέπει να περιμένουμε από τον Άρη;

«Εμείς θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά και θα πρέπει να έχουμε το κεφάλι χαμηλά. Πρέπει να αφοσιωθούμε σ’ αυτά που λέει ο κόουτς και τα αποτελέσματα από εκεί και πέρα θα έρθουν».

Πότε πιστεύεις ότι ο Άρης θα μπορέσει να είναι έτοιμος 100% καθώς ακόμα φαίνεται πως δεν έχετε αποδώσει τα μέγιστα;

«Απέχουμε ακόμα από το 100% μας. Ειδικά σε ότι αφορά τις συνεργασίες μας και την επικοινωνία μας μέσα στο γήπεδο. Η αλήθεια είναι ότι θέλουμε χρόνο ακόμα ειδικά και για τα καινούργια πράγματα που θέλει να εφαρμόσει ο προπονητής μας».

Μέχρι που πιστεύεις ότι θα μπορέσει να φτάσει ο Άρης φέτος;

«Δεν θέλουμε να κοιτάμε μακροπρόθεσμα. Κοιτάμε μέρα με τη μέρα και παιχνίδι με το παιχνίδι. Θέλουμε να χτίσουμε χαρακτήρα που θα μας βοηθήσει στην δύσκολη συνέχεια».

Τώρα βέβαια έχετε και το παιχνίδι με τον ΚΑΟΔ. Που θα κριθεί το συγκεκριμένο ματς;

«Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Ο ΚΑΟΔ προέρχεται από 4 ήττες όμως εμείς θα πάμε χωρίς άγχος και θέλουμε να δούμε πόσο μπορέσαμε να βελτιωθούμε από το τελευταίο μας παιχνίδι. Όλα θα κριθούν στην συγκέντρωση μας και στο ποιος θα μπορέσει να σταματήσει τα ατού του αντιπάλου του».

 

 

To Top