Ασημακόπουλος: “Δεν ακολουθήσαμε την τακτική μας αλλά μας χρέωσαν με πολλά φάουλ”

Ο Άρης παρουσίασε αρκετές αμυντικές αδυναμίες στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ αλλά οι διαιτητές χρέωσαν πολλά φάουλ στους παίκτες του με αποτέλεσμα οι αντίπαλοι να βρεθούν αρκετές φορές στη γραμμή των βολών. Αυτό επεσήμανε στις δηλώσεις του ο Αντώνης Ασημακόπουλος.

Αρχικά ο αρχηγός των κίτρινων τόνισε: «Θεωρώ ότι χρεώθηκαν πολλά φάουλ σε εμάς, ήταν καθοριστικά γιατί οδηγούσαν τους αντιπάλους παίκτες σε βολές και… ροκάνισαν την διαφορά με ελεύθερες βολές. Σίγουρα επίσης κάναμε λάθη στην άμυνα και δεν ακολουθήσαμε την τακτική πάνω στην οποία είχαμε δουλέψει τις προηγούμενες ημέρες. Είναι κάτι που συμβαίνει, το να παίρνεις διαφορές, να τις χάνεις και να τις παίρνεις ξανά. Είναι η φύση του αθλήματος.
Η ομάδα παρουσίασε ένα πολύ καλό πρόσωπο σήμερα, κάναμε μία μεγάλη προσπάθεια, ήμασταν συνέχεια μέσα στο παιχνίδι και στην διεκδίκηση της νίκης. Θεωρώ ότι το παιχνίδι κρίθηκε στις λεπτομέρειες, δύο φάσεις που μας κόστισαν, δύο… μεγάλα σουτ που πήρε ο αντίπαλος και ευστόχησε. Ήμασταν κοντά στο να κάνουμε μία μεγάλη ανατροπή».

Όσο για τα στοιχεία που κρατάει υποστήριξε: «Η μαχητικότητα μας η οποία σε κάθε παιχνίδι αυξάνεται, η συνοχή μας σαν ομάδα στα εύκολα και στα δύσκολα και κάποια στοιχεία τα οποία δουλέψαμε και μας βγήκαν τεχνικά. Θα κοιτάξουμε να βελτιώσουμε αυτά που δεν κάναμε σωστά».
Όταν ρωτήθηκε για τους συχνούς τραυματισμούς που καλούνται να ξεπεράσουν οι «κίτρινοι» υπογράμμισε: «Η τύχη είναι ένας σημαντικός παράγοντας στον πρωταθλητισμό, εμείς δεν έχουμε ευνοηθεί από την τύχη. Έχουμε βασικούς παίκτες που ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς, πάνω που η ομάδα βρίσκει ρυθμό κάτι γίνεται.  Θεωρώ ότι αυτό θα αλλάξει, η τύχη είναι μία… ρόδα που γυρίζει και πιστεύω ότι θα ήμαστε υγιείς από δω και πέρα, αυτό είναι το βασικό».

To Top