Ασημακόπουλος: “Ο κόσμος πρέπει να είναι περήφανος για την ομάδα του”

Ο Αντώνης Ασημακόπουλος μίλησε για τη νίκη επί του Ηλυσιακού στην Αθήνα, αλλά και για τα 100 χρόνια που ο σύλλογος γιορτάζει μέσω πολλών προβλημάτων.

Σε δηλώσεις που έκανε στο “Αθλητικό Μετρόπολις” ο αρχηγός του Άρη τόνισε: “Ο κόσμος του Άρη πρέπει να είναι περήφανος για την ομάδα του ακόμη και σε αυτή τη δύσκολη περίοδο που περνά, ιδίως στο ποδοσφαιρικό τμήμα”, ενώ για τον αγώνα με τον Ηλυσιακό υπογράμμισε: «Ήταν και για εμάς νοκ άουτ παιχνίδι, έτσι το είχαμε χαρακτηρίσει εξ αρχής με τον προπονητή μας. Χαιρόμαστε που πήγαμε καλά και το κερδίσαμε το παιχνίδι αυτό, γιατί ο Ηλυσιακός το ήθελε πολύ. Το θέλαμε κι εμείς και το πήραμε. Εντάξει, και τα παιδιά εκεί είχαν απουσίες, έφυγε ο καλός τους ο ξένος, δεν έπαιζε ο Δορκοφίκης αλλά εμείς θέλαμε τη νίκη για τους δικούς μας στόχους και την πετύχαμε. Και χωρίς να παίξουμε ιδιαίτερα καλά, αλλά θεωρώ ότι ήμασταν ουσιαστικοί εκεί που πρέπει και αρκετά καλοί στην άμυνα».

Για τους επόμενους στόχους είπε: “Είναι το επόμενο παιχνίδι, καθώς δεν έχουμε την πολυτέλεια σε ένα τόσο ρευστό πρωτάθλημα να βάζουμε μακροχρόνιους στόχους. Εμείς θέλουμε να παίζουμε καλά, να βγάζουμε αυτό που κάνουμε στις προπονήσεις και αν το κάνουμε θα έρχονται και τα αποτελέσματα. Πήραμε μια πολύτιμη νίκη, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε έτσι και στους επόμενους αγώνες της κανονικής περιόδου”.

 

To Top