Ασημακόπουλος: “Στολίδι ο Άρης, ευλογία που παίζουμε εδώ!”

Για την σπουδαιότητα της νίκης και την ευλογία που έχει κάθε αθλητής που παίζει στον Άρη μίλησε ο Αντώνης Ασημακόπουλος μετά το τέλος του αγώνα. Ο κορυφαίος παίκτης των κίτρινων πέρα από τους καθοριστικούς πόντους που σημείωσε έδωσε ενέργεια σε άμυνα και επίθεση και συνέβαλλε τα μέγιστα ώστε να φτάσει η ομάδα του στην πρώτη της φετινή νίκη στο πρωτάθλημα.

Ο έμπειρος φόργουορντ τόνισε αρχικά: «Η νίκη είναι πάντα νίκη και για αυτό παλεύουμε σε κάθε παιχνίδι. Αυτή η νίκη θα μας βοηθήσει σίγουρα ψυχολογικά ενόψει της συνέχειας ενώ δίνει και ένα κίνητρο στον κόσμο να έρθει στα επόμενα παιχνίδια και να μας υποστηρίξει τώρα που τον χρειαζόμαστε».

Αναφορικά με την αλλαγή του προπονητή ο 36χρονος παίκτης δήλωσε: «Ο χρόνος σε τέτοιες καταστάσεις είναι ο καλύτερος γιατρός. Χρειάζεται υπομονή για να αφομοιώσουμε την φιλοσοφία του νέου μας τεχνικού και να βγουν αυτά τα πράγματα στο γήπεδο. Ο κόουτς προσπάθησε να μας κάνει να πιστέψουμε στους εαυτούς μας».

Σχολίασε και το γεγονός της ενίσχυσης λέγοντας χαρακτηριστικά: «Όταν η ομάδα χάνει χρειάζεται ενίσχυση, όταν κερδίζει δεν χρειάζεται; Αυτά είναι σενάρια που δεν αγγίζουν εμάς τους αθλητές».

Τέλος ο αρχηγός του Άρη μίλησε και για τον κόσμο της ομάδας: «Εξαρχής όταν ήρθαμε σε αυτή την ομάδα ήταν στοίχημα για εμάς να φέρουμε πίσω τον κόσμο μας. Ο Άρης είναι στολίδι και είναι ευλογία για εμάς τους αθλητές που παίζουμε εδώ πέρα να έχουμε τον καλύτερο έκτο παίκτη. Ο Άρης είναι ένα «κίνημα» και έχει δύο εκατομμύρια φίλαθλους σε όλο τον κόσμο».

 

To Top