ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ασκεί έφεση ο Πλατινί!

Όπως ενημέρωσε ο δικηγόρος του Μισέλ Πλατινί, ο Γάλλος παράγοντας θα ασκήσει έφεση πάνω στον οκταετή αποκλεισμό του από την Επιτροπή Ηθικής της FIFA.

O Πλατινί τιμωρήθηκε με οκτώ χρόνια αποκλεισμού από την ενασχόλησή του με κάθε ποδοσφαιρική δραστηριότητα, όπως αποφάσισε πριν τα Χριστούγεννα η Επιτροπή Ηθικής της FIFA.

Αυτό είχε ως συνέπεια ο Πλατινί να αποκλειστεί από τη διεκδίκηση της προεδρίας της FIFA, με τον ίδιο μάλιστα να ανακοινώνει προχθές πως αποσύρει την υποψηφιότητά του.

Ο πρώην πρόεδρος της UEFA ωστόσο, όπως ήταν αναμενόμενο, περνάει στην αντεπίθεση και όπως ανακοίνωσε ο δικηγόρος του θα ασκήσει έφεση την προσεχή Δευτέρα πάνω στην οκταετή ποινή του αποκλεισμού που του έχει επιβληθεί.

Άγνωστο παραμένει μέχρι στιγμής το αν ο Σεπ Μπλάτερ θα ακολουθήσει κι αυτός ανάλογο δρόμο, ασκώντας με τη σειρά του έφεση στον οκταετή αποκλεισμό που του έχει επίσης επιβληθεί από την Επιτροπή Ηθικής της FIFA.

Ο ίδιος βέβαια έχει δηλώσει μετά τον αποκλεισμό του ότι έχει τελειώσει από το ποδόσφαιρο, από το οποίο και αποχωρεί οριστικά.

To Top