ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ασλανίδης: “Κερδίζω εμπειρίες, δίπλα μου από την πρώτη μέρα Δεληζήσης και Μπεναλουάν” (video)

Φανέλα βασικού στο φιλικό απέναντι στη Λοκομοτίβ Μόσχας πήρε ο Κυριάκος Ασλανίδης. Ο νεαρός κεντρικός αμυντικός του Άρη έβγαλε όλο το 90λεπτο αφήνοντας πολύ καλές εντυπώσεις, ενώ και στα προηγούμενα ματς αγωνίστηκε δίπλα σε Δεληζήση και Μπεναλουάν.

Αρχικά ο Ασλανίδης είπε για την προετοιμασία: “Δουλέψαμε πολύ και στα 3-5 Πηγάδια και εδώ. Το κλίμα είναι πολύ ωραίο όπως και οι προπονήσεις. Ήταν μια πολύ καλή εμπειρία για μένα. Βρίσκομαι πρώτη φορά σε τέτοιο επίπεδο και όλα πήγαν καλά”.

Για το σημερινό φιλικό απέναντι στη Λοκομοτίβ Μόσχας ανέφερε: “Ήταν το καλύτερο παιχνίδι μας. Ωστόσο αυτό δεν παύει να πει ότι στα προηγούμενα ματς δεν προσπαθήσαμε. Τα δώσαμε όλα. Προσωπικά για εμένα ήταν ένα πολύ καλό ματς. Είχα πολύ καλή απόδοση. Θέλω να συνεχίσω έτσι”.

Για το τι κέρδισε μέσα από τα φιλικά προετοιμασίας: “Όσο πιο πολλά λεπτά μπορώ να πάρω τόσο το καλύτερο για μένα. Γεμίζω εμπειρίες μέσα από τις προπονήσεις, καθώς δουλεύω καθημερινά με καταξιωμένους ανθρώπους. Όλα αυτά είναι πολύ καλά για το μέλλον μου. Χαμηλά το κεφάλι και πολλή δουλειά”.

Τέλος για τη συνύπαρξή του με τους Δεληζήση και Μπεναλουάν στο κέντρο της άμυνας: “Από την πρώτη μέρα ο Δεληζήσης στα 3-5 Πηγάδια με βοηθάει. Είναι πολύ θετικός άνθρωπος. Βοηθάει τα μικρά παιδιά. Έχει ηγετικό χαρακτήρα και πολλή εμπειρία. Το ίδιο και ο Μπεναλουάν, ο οποίος έχει μια μεγάλη καριέρα. Ό,τι μπορώ να αποκομίσω θέλω να το αποκομίσω. Έχουμε πολύ καλό κλίμα στην ομάδα και μεταξύ μας”.

To Top