Χωρίς κατηγορία

Ασλανίδης: “Προσωπική πρόκληση…”

Ο Δημήτρης Ασλανίδης ντεμπουτάρει στη μεγάλη κατηγορία και θεωρεί την αναμέτρηση της ομάδας του με τον Πανιώνιο, ως μια προσωπική πρόκληση.

Ο νεοαποκτηθέντας μέσος του Αρη, μίλησε στο συνδρομητικό κανάλι: 

-Δημήτρη, τα ψέματα τελειώσανε, το πρωτάθλημα ξεκινά….
« Πράγματι, αρχίζουμε τη Δευτέρα, απέναντι σ΄ έναν αντίπαλο ο οποίος βρίσκεται πάνω κάτω στην ίδια κλίμακα μ΄ εμάς. Εμείς έχουμε βάλει στόχο να βοηθήσουμε την ομάδα να εξυγιανθεί, οπότε φέτος θα είναι μια δύσκολη χρονιά, όμως θα κάνουμε υπομονή και με πολλή προσπάθεια θα τα καταφέρουμε».

-Οι εντυπώσεις σου από το περιβάλλον που συνάντησες στον Αρη;
« Το σημαντικότερο για μένα είναι τα αποδυτήρια. Τα παιδιά είναι ευχάριστα τα οποία θέλουν να σε κάνουν μέρος της ομάδας και να αισθανθείς άνετα. Νομίζω, λοιπόν, πως κάτω απ΄ αυτές τις συνθήκες μπορείς να αποδώσεις αυτό που έχεις».

-Εσύ άφησες πολύ καλές εντυπώσεις στην προετοιμασία και στα φιλικά….
« Αυτό που προέχει είναι το καλό της ομάδας. Αν μπορώ εγώ με την απόδοσή μου να βοηθήσω την ομάδα, είτε ως βασικός, είτε ως αναπληρωματικός, αυτό που είναι να κάνω, θα το κάνω. Εγώ θέλω να βγάζω σε κάθε παιχνίδι αυτά που μου λέει ο προπονητής, δίνοντας κάτι από τον χαρακτήρα μου ».

-Σε ποια θέση θα σε βλέπουμε;
«Νομίζω ότι τη θέση του αμυντικού χαφ την ξέρω καλύτερα. Παρ΄ όλα αυτά, μπορώ να παίξω και στα πλάγια και πίσω και εμπρός, έχω όλη την καλή διάθεση να βοηθήσω, σύμφωνα πάντα με τις οδηγίες του προπονητή».

-Το ματς με τον Πανιώνιο, πως το περιμένεις;
« Δεν μπορώ να έχω εικόνα, γιατί είναι το πρώτο ματς Α΄ εθνικής για εμένα και επομένως δεν έχω την εμπειρία για αναλύσεις».

Επομένως είναι και προσωπική πρόκληση…
« Αυτό ακριβώς! Είναι μια προσωπική πρόκληση και ευελπιστώ να ανταπεξέλθω στις προσδοκίες».

-Τι έχεις να υποσχεθείς στους φίλους του Αρη;
« Πολύ δουλειά. Από εκεί και μετά δεν νομίζω πως μπορώ να τους υποσχεθώ κάτι παραπάνω, παρά το ότι θα παλέψουμε μέχρι το τέλος».  Ο

To Top