ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

“Ασπίδα” από Καραγιάννη σε Καλαϊτζίδη και έκκληση για ενότητα

Tο μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Α.Σ Άρη, Πασχάλης Καραγιάννης μίλησε για τις ανακοινώσεις των Συνδέσμων προς τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη και για την φόρμουλα που πρέπει να βρεθεί στην ομάδα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Δεν μπορούμε να απαξιώσουμε την άποψη των παιδιών που έχουν πάει σε όλα τα πέταλα της γης και διασφαλίσαν την ηρεμία και την συνοχή της Συνέλευσης με την στάση τους. Αυτά τα παιδιά ήταν πάντα και παντού και πρέπει να τους ακούμε αυτούς τους ανθρώπους άσχετα αν είναι λίγο πιο ένθερμοι από ότι είμαστε εμείς. Οι σύνδεσμοι που τοποθετήθηκαν ουδέτερα και έδωσαν μήνυμα ενότητας στη Γενική Συνέλευση παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο. Τελειώσαμε με το αποτέλεσμα πως είμαστε ενωμένοι και αυτό φάνηκε και από την στάση του κ. Αρβανιτίδη. Πρέπει να βρεθεί ένας κοινός τόπος με τον κ. Καλαϊτζίδη, με την διοίκηση και τους συνδέσμους ώστε να μην υπάρχουν στεναχώριες. Ο κ. Καλαϊτζίδης δεν είναι 100% φταίχτης για την ομάδα και υπήρχαν και άλλοι άνθρωποι πιο πριν όπως ο κ. Στεφανίδης, ο κ. Γαλανός ενώ έγιναν και πολλές αλλαγές παικτών. Δεν κράτησε μια ομάδα με το ίδιο υλικό. Θεωρώ πως έκανε ότι μπορούσε να κάνει. Ξόδεψε λεφτά και η διοίκηση του κ. Κάλας είναι η μόνη που έβαλε λεφτά μετά από την εποχή Κοντομηνά. Αυτή την εποχή ήμασταν τυχεροί που είδαμε να ενδιαφέρονται πάνω από δύο για την ανάληψη του ποδοσφαιρικού τμήματος».

Για την φόρμουλα που πρέπει να βρεθεί:

«Από τη στιγμή που πάμε στα μπαράζ, η ομάδα είναι στη Γ’ κατηγορία και πρέπει να υπάρχει νηφαλιότητα και όχι κόντρες. Θα πρέπει να βοηθήσουμε όλοι να ανέβει η ομάδα. Μετά υπάρχει και το ασυμβίβαστο στη Β” δεν μπορεί να είναι ο κ. Καλαϊτζίδης προπονητής όταν πρόεδρος είναι ο κ. Κάλας. Ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης είναι ένας Έλληνας προπονητής που με την δουλειά του έχει καταφέρει πολλά πράγματα στις ομάδες που έχει εργαστεί. Είδαν έναν άνθρωπο τυπικό, εργατικό, δίπλα στους ποδοσφαιριστές και σωστό στις πληρωμές. Ήταν βέβαια και πάρα πολύ αγχωμένος γιατί έπεσε όλο το βάρος πάνω του. Σίγουρα υπήρχαν ατυχή αποτελέσματα όμως ο άνθρωπος έκανε το καλύτερο δυνατό. Πιστεύω πως αν η ομάδα ανέβει στη Β’ κατηγορία ο κ. Καλαιτζίδης, λόγω και του ασυμβίβαστου, δεν θα είναι προπονητής στον Άρη. Το θέμα είναι πως ο κ. Κάλας έχει ένα σχέδιο 4-5 ετών, έχει κάνει ένα μεγάλο σχέδιο με πολλά στοιχεία και όραμα για ένα νέο γήπεδο. Από την στιγμή που σκέφτονται τόσο μεγαλεπήβολα ίσως να μην μπορεί ο κ. Καλαϊτζίδης να είναι προπονητής. Ο κ. Καλαϊτζίδης θα πρέπει να διασφαλίσει το σχέδιο του Άρη.

Το ποδοσφαιρικό τμήμα αρχίζει και οργανώνεται διαφορετικά αλλά από την στιγμή πως ο κ. Κάλας χρειάζεται κάποιον που να είναι τα μάτια του στην Ελλάδα, αυτός θα πρέπει να είναι ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης. Δεν απαξιώνω τον Δημήτρη ως προπονητή και θεωρώ πως είναι από τους καλύτερους Έλληνες προπονητές αλλά χρειάζεται κάποιος να διασφαλίσει το σχέδιο του κ. Κάλας. Ανέλαβε ο Δημήτρης τον Ιανουάριο και τα πήρε όλα πάνω του. Δεν πρέπει να βρούμε άλλο τρόπο να φέρουμε εσωστρέφεια στον Άρη. Μέχρι να τελειώσουν τα μπαράζ και να γραφτεί το όνομα του Άρη στη Β’ εθνική πρέπει να κάνουν όλοι πίσω. Οι σύνδεσμοι που ένωσαν τον Άρη αλλά και ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης πρέπει να κάνουν λίγο πίσω μέχρι τα μπαράζ. Το οπαδικό επίπεδο έχει ωριμάσει στον Άρη και είδαμε με τι νηφαλιότητα αντιμετώπισαν την Γενική Συνέλευση. Προέχει να διασφαλίσουμε την Β’ κατηγορία και μετά θα συζητήσουμε τα πάντα».

 Για την κατάλληλη θέση για τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη:

«Θεωρώ πως η θέση που κατέχει σήμερα ο Μπάγεβιτς στην ΑΕΚ είναι η καλύτερη θέση για τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη. Θα είναι τεχνικός διευθυντής και η ασφαλιστική δικλείδα μεταξύ της Αμερικής και της διοίκησης. Θα μπορεί να αξιολογεί τους παίκτες που προτείνονται».

Για την περίπτωση να έρθει κάποιος επιχειρηματίας που θα βάλει πολλά χρήματα για τις μετοχές του Άρη:

«Με μη γνώση του Ελληνικού ποδοσφαίρου και του Άρη τι θα κάνει; Θα πετάξει απλά τα χρήματα; Ελπίζω πως αν έρθει ένας τέτοιος άνθρωπος να έχει από πίσω ανθρώπους που θα έχουν στο μυαλό τους μόνο το καλό του Άρη».

* Η συνέντευξη δόθηκε στον Αρένα

To Top