ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

“Ασπίδα” για τον Γκρέι από Πάρντιου και συμπαίκτες

Ο Άντρε Γκρέι έγινε το κεντρικό πρόσωπο του χθεσινού αγώνα, με τις δυο χαρακτηριστικές ευκαιρίες που έχασε.

Εξελίχθηκε σε μοιραίο για τον Άρη στη Λιβαδειά, εξαιτίας των δύο μεγάλων φάσεων που έχασε για να χαρίσει στην ομάδα τους τρεις βαθμούς, μετά την ισοφάριση του Λουίς Πάλμα.

Πάρντιου και παίκτες άπλωσαν “ασπίδα” για να τον στηρίξουν ψυχολογικά. Αρχικά ο Πάρντιου τόνισε στη συνέντευξη τύπου ότι: “Ήταν μεγάλη ατυχία για εμάς. Σίγουρα δεν ήταν η μέρα του (σ.σ. Γκρέι). Σε άλλη περίπτωση θα είχε βάλει τουλάχιστον δύο γκολ. Έτσι είναι η ζωή του επιθετικού.”

Από την πλευρά του μετά το τέλος του αγώνα ο 31χρονος επιθετικός ήταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Στα αποδυτήρια, μάλιστα, μιλώντας στους συμπαίκτες, του ζήτησε συγγνώμη για την απόδοσή του και την αδυναμία του να τελειώσει τις φάσεις, οι οποίες θα έδιναν στους κίτρινους το “τρίποντο”. Παράλληλα τους είπε ότι αναλαμβάνει εξ’ ολοκλήρου την ευθύνη, παραδεχόμενος ότι δεν έκανε τη δουλειά του, όπως έπρεπε.

Οι συμπαίκτες του ξεκαθάρισαν ότι συμβαίνουν αυτά και ότι πρέπει να γυρίσουν όλοι μαζί σελίδα, δίνοντας του από την πλευρά τους την ψυχολογική στήριξη.

To Top