«Ασπίδα» Γκουαρντιόλα σε Στέφεν για την γκάφα του: «Συμβαίνουν αυτά»

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα εξέφρασε τη στήριξή του στον Ζακ Στέφεν που υπέπεσε σε ολέθριο λάθος για το 2-0 στην ήττα της Μάντσεστερ Σίτι από τη Λίβερπουλ για τα ημιτελικά του Κυπέλλου.

Ο Ζακ Στέφεν αποδείχτηκε κατώτερος της περίστασης και με ένα ολέθριο λάθος επέτρεψε στη Λίβερπουλ να φτάσει στο δεύτερο γκολ και τελικά στη νίκη με 3-2 επί της Μάντσεστερ Σίτι για τα ημιτελικά του Κυπέλλου. Ο Πεπ Γκουαρντιόλα, πάντως, κάλυψε τον 27χρονο Αμερικανό γκολκίπερ.

«Γίνονται αυτά. O Έντερσον παραλίγο να δεχτεί παρόμοιο γκολ στο ματς πρωταθλήματος με την Λίβερπουλ. Ήταν μία άτυχη στιγμή. Είμαι σίγουρος πως ο Ζακ δεν ήθελε να το κάνει», τόνισε ο προπονητής των πρωταθλητών.

«Στο πρώτο μέρος ήμασταν πάρα πολύ παθητικοί, όμως στο δεύτερο μέρος είχαμε το μομέντουμ. Με τον Ντε Μπρόινε να μην μπορεί να παίξει, τον Κάιλ Γουόκερ να μη μπορεί να παίξει και τον Γκιουντογκάν να έχει ένα χτύπημα στο γόνατο, η αποστολή της Λίβερπουλ ήταν πιο γεμάτη από τη δική μας αποστολή. Όταν όλοι οι παίκτες μας είναι υγιείς, τότε είμαστε εντάξει. Έχω μεγάλη εμπιστοσύνη στους παίκτες μου, τους εμπιστεύομαι. Στο τέλος, δεν ήθελα να χρησιμοποιήσω τον Ντε Μπρόινε παίρνοντας ένα ρίσκο να τον χάσω για τα επόμενα παιχνίδια», πρόσθεσε.

 
 

To Top