Αστέρας: “Σταύρωση” – Τσιλιανίδης: “Γέλασα με τον διαιτητή”- Παράσχος: “Αυτό γίνεται πάντα…”

Παρά τα επικοινωνιακά τρικ και τα κροκοδείλια δάκρυα της υποκρισίας που έσπευσε να αναπαράξει ο μηχανισμός προπαγάνδας, στον Αστέρα Τρίπολης μίλησαν έξω από τα δόντια για το remake της “ταινίας” η… εξυγίανση.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Ξέσπασε κατά του διαιτητή, Ευαγγέλου, ο Κοσμάς Τσιλιανίδης σχετικά με τη φάση του ακυρωθέν γκολ που πέτυχε κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Όπως είπε: «Oι διαιτητικές αποφάσεις μας στέρησαν την πρόκριση. Και στην Τούμπα και σήμερα. Στο σημερινό αγώνα εφευρέθηκε ένα φάουλ. Είμαι πολύ στεναχωρημένος. Δεν θα σταθούμε σε αυτό, αλλά στην προσπάθεια που κάναμε. Αντιμετωπίσαμε την καλύτερη ομάδα και την κοιτάξαμε στα μάτια και θα μπορούσαμε να διεκδικήσουμε κάτι περισσότερο. Παρόλα αυτά τα λάθη κατά της ομάδας μου είναι πολλά και επαναλαμβανόμενα.

Εγώ κάνω μια κίνηση στον χώρο βλέπω την μπάλα και τον αμυντικό του ΠΑΟΚ να πέφτει μόνος του και με πιάσανε τα γέλια. Τον ρώτησα τι γίνεται, είπα και στον Βαρέλα και στον διαιτητή ότι δεν έκανα τίποτα. Δεν μπορούμε να αλλάξουμε τις αποφάσεις των διαιτητών όμως. Το μόνο που θα πω είναι πως γελάω με τέτοια σφυρίγματα και από όλα αυτά βγαίνω δυνατός. Θέλω να ευχηθώ περαστικά στον Βιεϊρίνια, πιο δυνατός γιατί τον χρειάζεται το ποδόσφαιρο».

Για τον αποκλεισμό από τον ΠΑΟΚ και το γκολ του Κοσμά Τσιλιανίδη που ακυρώθηκε, μίλησε ο τεχνικός του Αστέρα Τρίπολης, Γιώργος Παράσχος.

Αναλυτικά τα όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου: «Είχαμε πολλές ευκαιρίες, αλλά δεν καταφέραμε να σκοράρουμε, για να δυσκολέψουμε τον ΠΑΟΚ. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Σήμερα, είχαμε το καθαρό γκολ -από ότι είδα- του Τσιλιανίδη, που ήταν και νωρίς στο παιχνίδι και μπορούσαν να γίνουν πολλά, αν είχε μετρήσει κανονικά.

Αυτό το έχω ζήσει πολλές φορές αυτά τα χρόνια, έγινε μία ακόμη διαπίστωση απλά, ότι το μεγάλο ψάρι, τρώει πάντα το μικρό…».

Η αιχμηρή ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ Άστερας Τρίπολης μετά το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και αναφορικά με το γκολ του Κοσμά Τσιλιανίδη που ακυρώθηκε από τον ρέφερι Άγγελο Ευαγγέλου.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ανακοίνωση του Αστέρα Τρίπολης:

ΠΑΟΚ – ΑΣΤΕΡΑΣ 2-0

Ένα γκολ κατά κοινή ομολογία offside. Ο Βοηθός που δεν το υπέδειξε επιβραβεύεται και ορίζεται ξανά στον επαναληπτικό αγώνα των δύο ομάδων.

ΑΣΤΕΡΑΣ – ΠΑΟΚ 0-0

Ένα γκολ κατά κοινή ομολογία ΚΑΝΟΝΙΚΟ ακυρώνεται για άγνωστο λόγο.

Μεγάλη Πέμπτη – Σταύρωση

Καλή Ανάσταση σε όλους μας!

To Top