Αστέρας Τρίπολης: Έξι συμβόλαια λήγουν, Σουάρεθ και Φερνάντεθ δεν θα ανανεώσουν

Ο Αστέρας Τρίπολης με την είσοδό του στην 6άδα πέτυχε το στόχο του. Η χρονιά είναι επιτυχημένη για τους Αρκάδες, που πλέον στοχεύουν ψηλότερα ενόψει της νέας σεζόν, αλλά θα πρέπει να διαχειριστούν και τα έξι συμβόλαια που λήγουν.

Όπως αναφέρει το gazzetta.gr «με σχεδιασμό κι ορθολογικές κινήσεις το ρόστερ για τη νέα χρονιά έχει ήδη αρχίσει να χτίζεται. Ο Μίλαν Ράσταβατς ανανέωσε πρόσφατα για άλλα δύο χρόνια και στόχος του Σέρβου αλλά και της διοίκησης σαφώς θα είναι να επιστρέψει η ομάδα στην Ευρώπη και να χτυπήσει το Κύπελλο. Ενα τρόπαιο είναι αυτό που λείπει τόσο από την ομάδα.

Ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Νίκος Γαλανακόπουλος, είναι ήδη στην Ισπανία για να προχωρήσει επαφές με πιθανούς στόχους… οργώνοντας και φέτος την αγορά που τον έχει δικαιώσει τα τελευταία χρόνια.

Τα συμβόλαια που λήγουν είναι έξι. Οι Ριέρα, Λουίς Φερνάντεθ, Ντάνι Σουάρεθ, Μπόρχα Φερνάντεθ, Μουνάφο και Μπέλοκ δεσμεύονται με συμβόλαιο μέχρι το τέλος Ιουνίου.

Αυτή τη στιγμή φαντάζει αδύνατον να μείνουν στην ομάδα οι Μπέλοκ και Μπόρχα Φερνάντεθ.

Ντάνι Σουάρεθ και Λουίς Φερνάντεθ είναι δύο παίκτες που μέσω του Αστέρα εξελίχτηκαν και αναδείχτηκαν και θα ψάξουν να βρουν ένα μεγαλύτερο συμβόλαιο.

Ο Αστέρας έχει συγκεκριμένη πολιτική και δεν παρεκκλινεί απ’ αυτήν «ούτε για τον Θεό τον ίδιο», όπως χαρακτηριστικά λένε στο «Κολοκοτρώνης».

Από εκεί και πέρα, με τους Μουνάφο, Ριέρα θα γίνει κουβέντα και εφόσον υπάρχει έδαφος και από τις δύο πλευρές, τότε δεν θα έρθει δύσκολα η συμφωνία».

To Top