Αστέρας Τρίπολης: Κίνηση-έκπληξη με Ιβάν Νταμιντένκο

Τον 19χρονο Ουκρανό επιθετικό Ιβάν Νταμιντένκο ανακοίνωσε ο Αστέρας Τρίπολης.
Ο νεαρός επιθετικός έχει αγωνιστεί στα τμήματα υποδομής των Ντιναμό Κιέβου, Ολιμπίκ Ντόνετσκ και Ντνίπρο, ενώ πέρυσι φόρεσε τη φανέλα της λιθουανικής Μίνιγια. Όπως φαίνεται, αρχικά θα ενταχθεί πιθανότατα στην Κ19 των Αρκάδων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει την υπογραφή επαγγελματικού συμβολαίου με τον ποδοσφαιριστή, Ivan Demydenko. ο Ivan Demydenko αγωνίζεται ως επιθετικός, κατάγεται από την Ουκρανία και επέλεξε τον αριθμό 54 για τη φανέλα του. Είναι γεννημένος στις 11 Ιουνίου 2003 και μπορεί να αγωνιστεί και στην ομάδα Κ19 του συλλόγου μας.

ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
Ο Ivan Demydenko έχει αγωνιστεί στα τμήματα υποδομής της FC Dynamo Kyiv και της Kdiussh και ως επαγγελματίας στα τμήματα υποδομής των ομάδων της Ουκρανίας, Olimpik Donetsk και Dnipro. Το 2022 αγωνίστηκε στην ομάδα της Λιθουανίας, FK Minija.

Η ΔΗΛΩΣΗ
“Είμαι στα αλήθεια πολύ χαρούμενος για αυτή την ευκαιρία που μου δίνεται. Θα αγωνιστώ σε μία πολύ όμορφη χώρα, όπως η Ελλάδα και για ένα δυνατό κλαμπ, όπως ο ΑΣΤΕΡΑΣ. Έχω πάρει πολύ καλές συστάσεις για τον σύλλογο, μιλώντας με τον Σελίν, ο οποίος έχει αγωνιστεί στον ΑΣΤΕΡΑ, αλλά και τον Τσιγκρίνσκι. Και οι δύο μου έχουν πει τα καλύτερα για την ομάδα. Επίσης η ελληνική λίγκα είναι πολύ δυνατή και αυτό θα με βοηθήσει πολύ. Είμαι, λοιπόν, ευγνώμων για αυτή την ευκαιρία. Θα ήθελα να εξελιχθώ ποδοσφαιρικά, αλλά και ως άνθρωπος και να βοηθήσω τη νέα μου ομάδα. Θα κάνω το καλύτερο δυνατό για τον ΑΣΤΕΡΑ”.

To Top