ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ασταμάτητες οι κορασίδες! Έκαναν το «3 στα 3» και συνεχίζουν ακάθεκτες στο Πανελλήνιο!

Πραγματοποιώντας ίσως την χειρότερή του εμφάνιση ο Άρης και πιάνοντας καλή απόδοση μόνο στην τελευταία περίοδο κατάφερε να πάρει μία αγχωτική νίκη με 40-32 επί του Εσπέρου Πατρών.

Η Έλενα Τσινέκε ήταν αυτή που πέτυχε τα κρίσιμα καλάθια στο τέλος, όμως η αδελφή της Κατερίνα ήταν πολύ καλή στο υπόλοιπο παιχνίδι και κράτησε τον Αρη κοντά στο σκορ.

Έτσι, οι “κίτρινες” έκαναν το “3 στα 3” και παρέμειναν αήττητες στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα, ενώ επόμενος αντίπαλός τους είναι αύριο στις 17:00 ο Ηρόδοτος. Όπως όλα δείχνουν, ο τίτλος θα κριθεί στο πέμπτο και τελευταίο παιχνίδι το πρωί της Κυριακής με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό, που επίσης μετράει τρεις νίκες σε ισάριθμα ματς.

Δεκάλεπτα: 7-7, 18-12, 23-22, 32-40

Διαιτητές: Κατωτικίδης-Παπανικολάου

ΕΣΠΕΡΟΣ ΠΑΤΡΑΣ(Μπαζίνας): Αναγνωστοπούλου 8(2), Ψυρρή 12(1), Νάτσκου 3, Ράγκου, Αζναουρίδη 2, Τσιακμά, Καϊση, Τραγουστή 3, Καλύβα, Γιαννακοπούλου, Αργυροπούλου 2, Λανταβού 2.

ΑΡΗΣ (Τζιότζιος): Σικαλίδου 3(1), Τσινέκε Κ. 10, Τσινέκε Ε. 13(1), Βαντσιούρη, Θώμογλου 5, Γιαννουσίου 1, Νιγδέλη, Καλογρίδου, Αβρονιδάκη 1, Χριστάκογλου, Μπουντούκα 7, Κυριακοπούλου.

Πηγή: tsiotras.blogspot.com

To Top