Ασταμάτητη η Γιουβέντους, κέρδισε (3-1) και το ντέρμπι με τη Νάπολι!

Η Γιουβέντους νίκησε 3-1 την Νάπολι με ανατροπή με πρωταγωνιστές τους Μάντζουκιτς και Ρονάλντο και έκανε το “7 στα 7” που της δίνει αέρα τίτλου από πολύ νωρίς στο καμπιονάτο.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με 300+ ειδικά στοιχήματα σε κάθε αγώνα του Άρη!

Ούτε η Νάπολι μπόρεσε να σταματήσει την Γιουβέντους στο ντέρμπι κορυφής της 7ης αγωνιστικής της Serie A, με την ομάδα του Μάσιμο Αλέγκρι να επικρατεί με 3-1 και να διατηρεί το απόλυτο, μετρώντας επτά επιτυχίες στις ισάριθμες πρώτες αγωνιστικές.

Οι “παρτενοπέι” του Κάρλο Αντσελότι μπήκαν πολύ δυνατά στο ματς και προηγήθηκαν στο 10′ με τον Μέρτενς μετά από μία εξαιρετική συνεργασία των Άλαν και Καγεχόν που είχε τελικό αποδέκτη τον Βέλγο, όμως μετά το 15′ η Γιουβέντους ανέλαβε τα ηνία και στο 26′ έφερε το ματς στα ίσα, με τη σέντρα του Ρονάλντο και την καρφωτή κεφαλιά του Μάντζουκιτς.

Οι πρωταθλητές Ιταλίας δεν πέτυχαν δεύτερο γκολ μέχρι το 45′ αν και είχαν αρκετές καλές στιγμές, όμως αυτό δεν άργησε πολύ, με τα βαριά πυροβολικά της ομάδας του Αλέγκρι να “πληγώνουν” εκ νέου τους Ναπολιτάνους.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο εξαπέλυσε σουτ-κερυανό στο 49′ και η μπάλα χτύπησε στη ρίζα του δεξιού δοκαριού, με τη μπάλα να φτάνει στον Μάντζουκιτς που σε ανυπεράσπιστη εστία έγραψε το 2-1 υπογράφοντας την ανατροπή.

Από εκεί και πέρα, οι “μπιανκονέρι” δεν άφησαν τους φιλοξενούμενους να ξαναμπούν στο ματς (από το 58′ είχαν μείνει με 10 παίκτες λόγω αποβολής με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Μάριο Ρουί), με τον Λεονάρντο Μπονούτσι να έρχεται στο 76′ να κάνει την προβολή μετά από κεφαλιά του Ρονάλντο και να υπογράφει το τελικό 3-1.

Γιουβέντους: Στσέσνι, Ζοάο Κανσέλο, Μπονούτσι, Κιελίνι, Αλέξ Σάντρο, Εμρέ Τζαν (62′ Μπεντανκούρ), Πιάνιτς, Ματουιντί, Ντιμπάλα (64′ Μπερναρντέσκι), Ρονάλντο, Μάντζουκιτς (84′ Κουαδράδο)

Νάπολι: Οσπίνα, Χισάι, Κουλιμπαλί, Αλμπιόλ, Μάριο Ρούι, Άλαν, Χάμσικ (70′ Φαμπιάν Ρουίς), Ζιελίνσκι (61′ Μαλκούιτ), Καγεχόν, Μέρτενς (61′ Μίλικ), Ινσίνιε

To Top