Ασταμάτητοι οι Μπακς, φοβερός ξανά ο Γιάννης (video)

Δεν λένε να σταματήσουν πουθενά οι Μπακς, με τα «ελάφια» έχοντας σε καταπληκτική βραδιά τον 34άρη Αντετοκούνμπο να περνάνε και από τη Νέα Ορλεάνη επικρατώντας των Πέλικανς με 120-108.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με εκατοντάδες στοιχήματα & επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ!

Το μάτι του Γιάνναρου γυάλιζε πετυχαίνοντας 34 πόντους και μαζεύοντας 17 ριμπάουντ, όλη η πρώτη πεντάδα είχε διψήφιο αριθμό, οπότε η νίκη των Μπακς κόντρα στους Πέλικανς στη Νέα Ορλεάνη ήταν φυσικό επακόλουθο. Τα… ελάφια συνέχισαν την εκπληκτική τους πορεία επικρατώντας με 120-108 και έφτασα έτσι το 43-7 νίκες, παραμένοντας φυσικά στην κορυφή όλου του NBA και όχι μόνο της Ανατολής. Οι… πελεκάνοι από την άλλοι έπεσαν στο 20-31 και τα πράγματα για τα playoffs γίνονται ακόμα πιο δύσκολα.

Στα του αγώνα στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι έδειχναν πως είχαν τον έλεγχο και η διαφορά μόλις τριών πόντων που πήγαν οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια έμοιαζε μικρή. Στην τρίτη περίοδο πάντως οι φιλοξενούμενοι πάτησαν για τα καλά γκάζι, έκαναν ένα επί μέρους 42-24 και μπορεί στην τέταρτη ο Ίνγκραμ με τον Ουίλιαμσον να προσπάθησαν για την ανατροπή, χωρίς όμως να καταφέρουν να την πετύχουν. Και δεν το κατάφεραν γιατί όπως είπαμε εκτός του εντυπωσιακού Γιάννη και οι υπόλοιποι παίκτες της πρώτης πεντάδας ήταν διψήφιο.

Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ο Αντετοκούνμπο με τον Έλληνα φόργουορντ να έχει 34 πόντους, να μαζεύει 17 ριμπάουντ, να δίνει 6 ασίστ και να ρίχνει και 1 τάπα, ενώ τον ακολούθησαν οι Μίντλετον, Μάθιους και Μπλέντσο με 20, 17 και 16 πόντους αντίστοιχα. Για τους ηττημένους ο Ίνγκραμ είχε 32, ο Ουίλιαμσον 20, αλλά ήταν απελπιστικά μόνοι.

To Top