ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ασταμάτητος και αήττητος ο Άρης! Έβδομη νίκη (50-33) στο μπάσκετ με αμαξίδιο

Ασταμάτητος ο Άρης! Έβδομη νίκη (50-33) στο μπάσκετ με αμαξίδιο!

Όπως αναφέρει η επίσημη ενημέρωση:

“Για την έβδομη στροφή του 20ου Πρωταθλήματος Μπάσκετ με Αμαξίδιο ο ΑΡΗΣ WBC με σβηστές τις μηχανές , πήρε το ροζ φύλλο αγώνα στην σημερινή αναμέτρηση ( Σάββατο 06-05-2017 ) απέναντι στον Αστέρα Τρικάλων. Αυτή η νίκη είναι και η έβδομη συνεχόμενη στο πρωτάθλημα .

Ο Άρης πλέον αήττητος συνεχίζει στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος . Απομένουν μόνο τρεις αγωνιστικές ( με τον Μέγα Αλέξανδρο 94 εντός , με τον Ήφαιστο Πατρών εκτός και με τους Αργοναύτες Βόλου εντός ) για το φινάλε της κανονικής διάρκειας του Πρωταθλήματος Ο.Σ.Ε.Κ.Α ( Ομοσπονδία Ελλήνων Καλαθοσφαιριστών με Αμαξίδιο ) .

Για τον σημερινό αγώνα με τον Αστέρα το σύνολο της Χατζηζωγίδου , παίζοντας απλό μπάσκετ απέδειξε πως κυρίαρχο μέλημα του είναι η ανάπτυξη του αθλήματος και η γνωστοποίηση στο ευρύ κοινό . Το τμήμα δεν απειλήθηκε σε κανένα σημείο της αναμέτρησης και μάλιστα χρησιμοποιήθηκαν όλοι οι παίκτες του συνόλου ( αφήνοντας μόνο εκτός αγωνιστικού ρυθμού τον Σπύρο Κεφάλα λόγω Rotation ) . Αξίζει να σημειωθεί ότι τον περισσότερο χρόνο χρησιμοποιήθηκαν οι παίκτες που δεν έχουν ευκαιρία να αποδείξουν την αξία τους σε πολύ κρίσιμες αναμετρήσεις , ξεκουράζοντας με αυτόν τον τρόπο κάποιους βασικούς . Βλέποντας και τους πόντους των παικτών καταλαβαίνουμε πως όλοι οι παίκτες του τμήματος είναι έτοιμοι για τις επόμενες δύο ( 2 ) κρίσιμες αναμετρήσεις με Μέγα και Ήφαιστο .

Τελικός στόχος είναι η κατάκτηση της πρώτης θέσης του Βορείου Ομίλου , η οποία οδηγεί απευθείας στο Final Four της Κω , για την ανάδειξη του Πρωταθλητή .
Οι παίκτες του Άρη καλούν τους φιλάθλους να παραβρεθούν στο ντέρμπι του επόμενου Σαββατοκύριακου με τον Μέγα Αλέξανδρο στην έδρα μας στο ΕΑΚ Σταυρούπολης ( πίσω από το Δημαρχείο Παύλου Μελά στην οδό Λαγκαδά ) .
Με νίκη ο Άρης καταφέρνει στο ήμισυ το στόχο του .

ΗΜΙΧΡΟΝΟ 24 – 13 ΤΕΛΙΚΟ 50 – 33

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ
Α. 16-07 , Β.08-06 , Γ.11-08 , Δ. 15-12

ΣΚΟΡΕΡ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ

ΑΡΗΣ WBC ( Coach Χατζηζωγίδου )
Παντελίδης Κωνσταντίνος
Χρηστίδης Πρόδρομος
Τσαπανίδης Περικλής 12 πόντους
Μαλτάς Αθανάσιος 8 πόντους
Καλογιάννης Δημήτρης
Κεφάλας Σπύρος
Χρυσοβέργης Παναγιώτης 4 πόντους
Τσιντάρης Νικόλαος 4 πόντους
Οικονόμου Νικόλαος 6 πόντους
Συμεωνίδης Νικόλαος 7 πόντους
Βλαστός Βαλάντης 9 πόντους

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ (Coach Χατζής Γιώργος )
ΣΚΟΡΕΡ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ
Χατζής Γ. ( 20π.) , Καλαϊτζίδης Ε. , Καραμπίνας Π. , Μανώλης Κ. , Τσίπρας Δ. ( 2 π. ) , Φιλίππου Π. ( 9 π. ) , Ορέστης Β. , Βλαχάβας Β. ( 2 π. ) .

Ο ΑΡΗΣ WBC ευχαριστεί την ομάδα του Αστέρα Τρικάλων και της εύχεται καλή συνέχεια στην πορεία της” .

To Top