ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

«Αστεία όσα λέγονται για άνοιγμα 2.000.000 της ΠΑΕ»! Οργισμένη διάψευση του Άρη

Σε κατηγορηματική διάψευση του δημοσιεύματος που θέλει την ΠΑΕ Άρης να έχει άνοιγμα 2.000.000 ευρώ προχώρησαν οι «κιτρινόμαυροι»!

Σημερινό δημοσίευμα αθηναϊκής εφημερίδας θέλει τον Άρη και δη τον Θοδωρή Καρυπίδη να βρίσκονται σε πολύ δύσκολη θέση, καθώς υπάρχει οικονομικό άνοιγμα 2.000.000 ευρώ, το οποίο οφείλεται σύμφωνα με τους ίδιους στις προσωπικές επιχειρήσεις του προέδρου της “κιτρινόμαυρης” ΠΑΕ.

Την ίδια ώρα βέβαια, αγνοείται κάτι σημαντικό: από το καλοκαίρι, η νέα ΠΑΕ Άρης είναι “καθαρή” από χρέη και δεν έχει να ρυθμίσει οφειλές προς κανένα πιστωτή, παίρνοντας τις σχετικές εγκρίσεις από το ίδιο το κράτος, ενώ δεν μπορεί να συνδυαστεί ντε φάκτο η επιχειρηματική δραστηριότητα του Καρυπίδη, με τα όσα έχουν επιτευχθεί τους τελευταίους 18 μήνες στον κιτρινόμαυρο σύλλογο σε ότι αφορά την απαλλαγή των “αμαρτιών” από τα προηγούμενα χρόνια.

Συγκεκριμένα στην Αλκμήνης σημείωναν σε οργισμένο ύφος πως:

«Ανάξιο σχολιασμού είναι το δημοσίευμα της εφημερίδας. Oυδεμία σχέση έχουν οι προσωπικές επιχειρηματικές δραστηριότητες του κ. Καρυπίδη με τον Άρη, κάτι που άλλωστε έχει τονίσει πολλές φορές και ο ίδιος.

Αστείο και αβάσιμο το… άνοιγμα που αναφέρεται και ότι πρέπει να ρυθμίσει οφειλές η ΠΑΕ. Ξέρουμε από ποιους κύκλους εκπορεύονται και όταν έρθει η ώρα θα πράξουμε τα δέοντα».

Αναλυτικά όσα ανέφερε το ρεπορτάζ της συγκεκριμένης εφημερίδας: “Αρκετά μεγάλο είναι το οικονομικό άνοιγμα του Άρη, ο οποίος χρειάζεται να καταβάλει άμεσα τουλάχιστον 2 εκατ. ευρώ. Μεγάλα οικονομικά ζόρια για τους “κίτρινους”, με τον Θόδωρο Καρυπίδη να… τρέχει και να μη φτάνει για να καλύψει τις “τρύπες” που υπάρχουν.

Όπως αναφέρει η “Live Sport” έχουν σφραγιστεί αποθήκες του επιχειρηματία στη Βέροια, με αποτέλεσμα όσοι έχουν λαμβάνειν από τον Άρη, να κάθονται σε… αναμμένα κάρβουνα. Μαζί με τα ποσά εξάλλου που πρέπει να δοθούν για ρυθμίσεις οφειλών, ο σύλλογος της Θεσσαλονίκης χρειάζεται να καταβάλει άμεσα τουλάχιστον 2 εκατ. ευρώ”.

 

To Top