ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Αστειότητες τα περί UEFA: Οι τελικοί Αγγλίας, Γερμανίας και Γαλλίας γίνονται Σάββατο 25/5 και με κόσμο!

Νέα περίεργα σενάρια είδαν πριν λίγες ώρες το φως της δημοσιότητας περί “προβληματισμού της ΕΠΟ για να γίνει το Σάββατο 25 Μαΐου ο τελικός του κυπέλλου μια και την ίδια μέρα θα γίνει ο τελικός του Champions League γυναικών”.

Μάλιστα σύμφωνα με τα ίδια σενάρια “εθιμοτυπικά η UEFA δεν θέλει να συμπίπτουν οι δικοί της διεθνείς μεγάλοι τελικοί, με τους εγχώριους των ομοσπονδιών-μελών της, χωρίς κάτι τέτοιο βέβαια να προβλέπεται από κάποιον κανονισμό”… Στο πλαίσιο αυτό προτάξανε και ως… λύση να γίνει ο τελικός Πέμπτη 23/5!

Βέβαια, με μια πιο προσεκτική ματιά, αποδεικνύεται ότι πρόκειται για αστειότητες τα όσα αναφέρονται περί κωλύματος. Κι αυτό γιατί η UEFA σιγά να μην ασχοληθεί με την ΕΠΟ και τον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας, τη στιγμή ειδικά που σε… υπανάπτυκτες ποδοσφαιρικά χώρες, όπως η Αγγλία, η Γερμανία και η Γαλλία γίνονται Σάββατο 25/5 οι τελικοί κυπέλλου! Και μάλιστα οι… άσχετοι κάνουν τον τελικό με κόσμο! Γιατί δεν ρωτούσαν τον Μπαλτάκο για το “khow how” περί τελικού κεκλεισμένων των θυρών.

Έτσι λοιπόν, έχουμε και λέμε:

Τελικός κυπέλλου Αγγλίας: 17.00 Μάντσεστερ Σίτι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Τελικός κυπέλλου Γερμανίας: 21:00 Καϊζερσλάουτερν – Λεβερκούζεν.

Τελικός κυπέλλου Γαλλίας: 22:00 Λυών – Παρί Σεν Ζερμέν.

To Top