ΑΣ Άρης: “Αυτά έγιναν στη τακτική γενική συνέλευση…” (photos)

Το βράδυ της Τετάρτης 14/06 πραγματοποιήθηκε η τακτική Γενική Συνέλευση του Α.Σ. Άρης, στο ξενοδοχείο «Grand Hotel».

Σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε ο κιτρινόμαυρος σύλλογος:

“Μετά από υπόδειξη του σώματος, πρόεδρος της Γενικής Συνέλευσης ορίστηκε ο νομικός Γιώργος Γιαννόπουλος και πρακτικογράφος ο Γιώργος Γκούγκας.

Πριν από την έναρξη της συνέλευσης τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή για τα μέλη της οικογένειας του ΑΡΗ που έφυγαν από τη ζωή.

Από τη Γενική Συνέλευση εγκρίθηκαν ο διοικητικός και αγωνιστικός απολογισμός, όπως επίσης ο οικονομικός απολογισμός του 2022 και ο προϋπολογισμός του 2023, αλλά και η εναρμόνιση του καταστατικού.

Τον οικονομικό απολογισμό του Α.Σ., όπως και την ανάλυση του προϋπολογισμού, έκανε ο ταμίας του Δ.Σ. του συλλόγου, Αλέξανδρος Γκαντώνας.

Στη διάρκεια της Συνέλευσης, ο πρόεδρος του Α.Σ., Λευτέρης Αρβανίτης, έκανε τον διοικητικό απολογισμό της χρονιάς και ενημέρωσε για όλα τα τρέχοντα θέματα του συλλόγου, ενώ το μέλος του δ.σ., Μαρία Εμμανουηλίδου, έκανε τον αγωνιστικό απολογισμό. Υπήρξε ενημέρωση για θέματα που αφορούν στην ΠΑΕ (σε σχέση με τα βραχυπρόθεσμα και μακροοικονομικά μεγέθη του δημοσιευμένου από την ΠΑΕ ισολογισμού) και την ΚΑΕ ΑΡΗΣ (για την πορεία της εξυγίανσης, αλλά και την ευρωπαϊκή προοπτική), ενώ θίχτηκε και το θέμα του γηπέδου και των συντονισμένων προσπαθειών που γίνονται για να επανέλθει στην επιφάνεια.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά από πρόσκληση του δ.σ. του Α.Σ. ΑΡΗΣ, παρόντες στη Συνέλευση ήταν ο αδερφός του Στάθη Τσιτλακίδη, Μιχαήλ και η αδερφή του, Ευτυχία, οι οποίοι έγιναν επίτιμα μέλη του Ερασιτέχνη, όπως και οι γονείς τους. Στην οικογένεια του αδικοχαμένου πιλότου θα δοθούν εισιτήρια διαρκείας ΠΑΕ, ΚΑΕ και Α.Σ. ΑΡΗΣ, μετά από εισήγηση του προέδρου, Λευτέρη Αρβανίτη.

Στη Συνέλευση έγινε ψήφισμα ώστε να σταλεί επιστολή στον ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ ΑΡΗΣ, Θόδωρο Καρυπίδη, για ενημέρωση σχετικά με το τμήμα Ποδοσφαίρου Γυναικών.

Τέλος, έγινε γνωστό ότι ο Α.Σ. ΑΡΗΣ, σε συνεργασία με τους συνδέσμους φιλάθλων του ΑΡΗ, θα δημιουργήσει Τράπεζα Αίματος, στις 15 Σεπτεμβρίου, ώστε οι φίλοι του συλλόγου να βοηθούν συνανθρώπους που έχουν την ανάγκη τους”.

To Top