ΑΣ Άρης: “Γιατί αναβάλλεται το ντεμπούτο των Ντεσπέιν και Ντάμποβιτς”!

Το επίσημο ντεμπούτο των Ντεσπέιν – Ντάμποβιτς, αναβάλλεται! Σχετικά ο ΑΣ Άρης αναφέρει στο επίσημο σάιτ του συλλόγου:

“Η διοίκηση των «κιτρινόμαυρων» επέλεξε να «κλείσουν» πρώτα οι οικονομικές υποχρεώσεις του τμήματος απέναντι στους Έλληνες παίκτες, οι οποίοι αποτελούν και τη βάση της ομάδας. Πολύ σύντομα αναμένεται να ολοκληρωθεί η μεταγραφή των δύο ξένων.

Έτσι από σήμερα έκλεισαν οριστικά οι οικονομικές εκκρεμότητες που ΑΦΟΡΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ απέναντι στους ΝΥΝ ΑΘΛΗΤΕΣ του Συλλόγου Ντίνα, Κυριακίδη, Χαριτωνίδη, ενώ απομένει ένα μικρό ποσό «ανοιχτό» απέναντι στο Θόδωρο Παπαδημητρίου και το όποιο αναμένεται να τακτοποιηθεί άμεσα.

Εν συνεχεία θα ολοκληρωθούν και οι μεταγραφές του Κουβανού αθλητή και του Μαυροβούνιου πασαδόρου.

Ωστόσο αξίζει να αναφέρουμε ότι έγινε κάθε δυνατή προσπάθεια, προκειμένου να «κλείσουν» οι μεταγραφές από σήμερα (17/01), όμως η παγκόσμια ομοσπονδία καθυστέρησε τις διαδικασίες με αποτέλεσμα να αναβληθεί και η επίσημη πρεμιέρα των δύο αθλητών με την φανέλα του ΑΡΗ”.

Από κει και πέρα, ο ΑΣ επισημαίνει:

“Δυναμική παρουσία αναμένεται να δώσουν, για ένα ακόμη παιχνίδι, οι φίλαθλοι του ΑΡΗ στην αυριανή (18/01, 20.30) αναμέτρηση στη Μίκρα απέναντι στη Λαμία. Η προετοιμασία συνεχίζεται χωρίς αγωνιστικά προβλήματα και ο Σπύρος Φίνος έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του.

Η αποστολή του ΑΡΗ θα είναι η ίδια με αυτή που παρατάχτηκε και στον αγώνα στην Αλεξανδρούπολη απέναντι στον Εθνικό”.

To Top